​Mina nya älsklingar! Länk till dom genom att klicka på bilden!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi skrivdelen i spanska nationella. Jag känner varken att det gick bra eller dåligt. Har ingen koll alls haha. Annars var det vanliga lektioner som matte, so och idrott. Dagen rullade på i hyfsat tempo. Det suger verkligen att jag har varit förkyld i en vecka. I helgen var det värst, men nu idag började det lugna sig. Det var så tråkigt för jag kunde inte träna idag på grund av det :( :(. Aja nu måste jag sova, men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Fick en ny mascara när jag fyllde år. Jag provade den för första gången idag och är mycket nöjd över resultatet! Det torkar ganska snabbt men är väldigt enkel att applicera med. Naturliga och fina fransar får man. Det gick även super snabbt att tvätta bort den vilket jag älskar haha. Tror den kostar runt 200kr. Jag har bara ett lager mascara på bilden.

Förlåt för dålig bild!

Före och efter! Ger mascaran 4/5 poäng.

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag skrivit lite på min HKK uppgift som vi har tills nästa fredag. Vi blev också bjudna på middag (på restaurang) av mormor och morfar. Mormor fyller 65år nästa vecka, så det var därför vi åt:) Annars har jag inte gjort så mycket mer idag.

Likes

Comments

Igår hade vi ju rockshow i skolan som jag nämnt tidigare. Det blev faktiskt super lyckat, och dem flesta hade kul! Det började med att man spelade upp sin engelska film, som i mitt fall var om 70-talet. Det var lite pinsamt i och med att hela skolan satt och kollade, haha! Sen när videon hade spelats klart, så skulle vi spela vår låt live. Min grupp valde låten "Your Song- Elton John" och jag spelade bas och sjöng. Det gick förvånansvärt riktigt bra, skulle säga att det var den bästa gången av alla gånger som vi spelat tillsammans. På slutet av showen dansade alla sina egna danser som man hade gjort en koreografi till. Vi hade då låten "Gimme! Gimme! Gimme!- Abba". Det gick också jättebra och var verkligen super kul!! I helhet tycker jag att allt gick superbra, det verkade också som att det gick hem hos pupliken ;) Nu måste jag sova, men vi hörs imorgon.Och juste, förlåt att det inte kom något inlägg igår, men jag var först i stallet till ganska sent, sen var så trött när jag kom hem... Godnatt

En lite skev bild, men hade ingen passande.

Likes

Comments

Jag är verkligen sååååå j*vla nervös inför imorgon! Jag ska sjunga för hela skolan med en kompis, men ändå! Usch haha. Kommer berätta i ett inlägg imorgon hur det är upplagt och hur det gick m.m.
Idag gick skolan okej, långsam och tråkig dag. Hade ni svårt att komma upp imorse eller? Det hade verkligen jag! Efter skolan var jag och Sophi inne i stan för jag skulle kolla på ett par byxor tills imorgon, men det fanns inga så jag ska låna från en kompis :) Nu ikväll har jag haft fotbollsträning. Jag vi jätteseg och hade ingen energi alls, men det är kanske inte jättekonstigt om man säger så haha. Märkte idag att jag har träningsvärk i den muskeln bredvid smalbenet, efter att jag och min bror igår var och sköt (fotboll) lite.

Likes

Comments