Header

Det känns som att tiden går så sakta i detta regnruskiga väder, men tänka sig att det redan är 1 advent på söndag och att det börjar dra ihop sig till jul, är ju bara helt galet! Inte har jag börjat handla några julklappar än, för i mitt huvud är det fortfarande oktober. haha!
Men min vardag består just nu av jobb, plugg och träning, and that's it. Men till helgen åker jag och min sambo Gustav till Göteborg, där vi ska bo på spahotell, gå på Lisebergs julmarknad och bara umgås med varandra. För det är nämligen så att i Lördags firade vi fem år tillsammans, ännu mer galet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorse var planen att jag och en kollega skulle börja dagen med ett yogapass på friskis, men fick ett sms igårkväll att passet blev inställt pga ledarbrist. Då fick det bli sovmorgon, mysfrulle och lite läsning för min del istället, inte alls ett pjåkigt sett att starta dagen på om jag får säga det själv. Idag jobbar jag till sju och efter det ska jag försöka ta mig till gymmet för ett ryggpass. Ha en bra dag, xx.

Likes

Comments

I augusti flyttade jag och min sambo från en 1,5a till en nyproducerad 2a och jag måste säga att ha ett sovrum är så lyxigt, haha. Kanske låter som världens töntigaste grej, men efter ha bott utan sovrum i 2 år, började man längta efter ett rum som man kan stänga om sig lite när man behöver ensamtid eller nått i den stilen.
 Detta är vårt sovrum iallafall, det är nog också det enda rum som vi faktiskt känner oss helt 100% klara med.

Likes

Comments

Denna helg har jag varit ledig, vilket har varit helt underbart skönt. Har hunnit tränat, träffat min mor & far och igår kväll träffade jag och Gustav upp några kompisar på Pitchers och bara umgicks och skratta. Ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och umgås med dem.
Bilden ovan är ett jobb jag gjorde i fredags eftermiddag på salongen, innan jag tog helg. Riktigt härlig beige färg!

Likes

Comments

Söndagar för mig är väldigt heligt, då det är den enda dagen i veckan salongen är stängd - vilket betyder att jag alltid är ledig på söndagar. Kan ni då tänka er ett bättre sätt att vakna upp på än lukten av nybakade scones en solig, ledig söndag? Nej jag tror inte det.

Likes

Comments