Idag har det varit fram och tbx med allt. Jag tycker allt är väldigt jobbigt nu. Men man får kämpa. Sluta aldrig kämpa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej. Nu ligger jag i söngen och tänker på massa saker. Jag tänker på respekt. Respekt är något alla borde ha. Respekt för mig är något man har om man behandlar en person bra och om man respekterar alla som dom är. Många frågar mig "respekterar du många" då svarar jag alltid "jag respekterar dom som respekterar mig"
För mig är det det viktigaste som finns.
Jag bryr mig inte om du är tjock smal eller har liten näsa eller inte. För du har en insida eller hur?! Kommer prata mer om detta nån dag men ha det bra sålänge!

Likes

Comments

Hej allihopa. Nu sitter jag i soffan men mamma pappa o min bror. Mamma o jag vill ha en hund men pappa vill absolut inte det. Jag vill ha en hund som sitter o lyssnar när man inte mår bra o aldrig tröttnar. Jag ska fortsätta tjata nu så ha det bra sålänge❤️

Likes

Comments

Idag är första blogginlägget på denna blogg.
Så jag tänkte berätta lite om mig.

Mitt namn är Matilda och jag föddes i Göteborg 2001. När jag växte upp va jag en glad lite tjej och jag har varit sen dess. Jag har gott igenom väldigt mycket men har kämpat mig igenom allt. Det första riktigt jobbiga va när jag gick i 2an.
Då började jag bli mobbad av en tjej som hade något emot mig och jag vet inte varför. Hon sa elaka saker o slog mig. Det hull på till 4an.
I 4an blev jag istället väldigt sjuk så jag missade nästan 1 år i min skolgång vilket har varit väldigt jobbigt o kämpa sig framåt och komma ikapp. Men idag står jag här och aa motgångar håller på.. Men har lovat att detta inte ska bryta ner mig även om det gör det.

Jag kommer berätta om mobbningen o när jag blev sjuk i nästa inlägg. Ha det bra sålänge!

Likes

Comments