DU SKA INTE FÅ FÖRSTÖRA MEJ igen

Vet inte fall ni tänkt på det eller ens märkt av det men jag insåg för någon dag sedan att jag verkligen har slutat. Jag blev så chockad att jag verkligen låtit det ta slut, förstår inte varför jag valde att låta något som jag gillade att göra samt mådde bra av bara dö ut.

Jag är även besviken på mej själv, något förjävligt! Besviken på att jag låtit skit som jag så många gånger tidigare aldrig låtit nudda min närhet ens & nu låter jag det förstöra allt totalt.
Jag vill inget hellre än hitta tillbaka till den tjejen jag var tidigare, jag är så besviken på mej själv för jag låtit detta hända.
Hur kan jag
• som alltid vetat vad jag velat ha
• som alltid stått upp för mej själv
• som aldrig tidigare brytt mej
• som va så stark kunnat bli så svag

Jag förstår inte och det är nästan det som gör mej argast. Jag vet precis vart felet ligger, jag vet precis hur jag kan fixa det ändå stannar jag kvar och låter det förstöra mej. Förstöra den jag är och den jag skulle bli. HUR?!?

Innan skrev jag inlägg på bloggen där jag TOTALT sket i konsekvenserna men nu tänker jag efter innan varje ord delas. Jag som alltid varit så jävla stark i min åsikt har låtit mej själv ta åt mej av det negativa.

HUR FAN KAN JAG LÅTA IDIOTERNA SOM SÄGER ATT JAG ALDRIG KOMMER LYCKAS, hur fan kan jag låta dem vinna???
Hur kunde jag bara ge upp sådär enkelt? Det är inte likt mej! Känns som 2017 bara ändrat mej totalt. Hänt en massa bra saker detta året än så länge och jag har kunnat hantera allt dåligt relativt fort och effektivt men nu när jag tittar tillbaka så ser jag att jag låtit dem förstöra mej.

Jag tänker fan bli som innan, skiter totalt i vilka det blir bråk med osv för tänker inte hålla saker för mej själv länge! Det är slut med att vara tyst och inte berättar vad fan det är som försegår egentligen!
Min blogg ska enbart handla om mej och inte då om en tjej som inte vågar uttrycka sej längre pga lite idioter, seriöst Vafan håller jag på med!!

Åsikter ska vara olika och jag tänker inte bry mej ett skit om du inte tycker som jag för jag kommer alltid vara jag även om jag dolt det ett litet tag nu pga lite idioter som trott dem har haft kraften över mej, men Im back och jag tänker inte ta skit!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229