Det är på nätterna all skit händer

Hej, jag förstår inte hur det alltid kommer sej att det händer så mycket när alla sover? När alla andras liv är på standby så är mitt liv i full gång. Det är sällan det händer något på dagarna och det är ju då jag ska dela med mej av sakerna men tyvärr så finns det bara på nätterna saker att prata om så..

Ja klockan är alltså 00:48 just nu och jag har precis hamnat i sängen. Sminkat av mej, borstat tänderna, krupit ner under täcket, satt alarm och tagit fram youtube.. klockan är nästan 1 och jag borde somnat för över 2h sedan... varför kan jag inte? Idag kunde jag inte men annars? När jag är ensam och inte upptagen, varför kan jag inte somna då?
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få ihop livet.
Jag kan även nämna att allt jag skriver här är mina åsikter å mina tankar och jag hänger inte ut folk med namn men grejen är väl den att jag måste kunna berätta om sakerna som händer i mitt liv!!?
Jag tänker inte hämna namn men klart som fan att vissa personer fatta vem jag skriver om men liksom jag hänger inte ut någon och snälla jag skriver vad jag vill. Skriver jag något elakt angående någon så förtjänar den personen det alltså!

Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229