Det är helt normalt att gråta sej till sömns och vara ledsen!

Jag älskar verkligen hur folk denna veckan börjat bry sej, liksom bara för att jag känner mej så jävla Done med att hålla saker för mej själv och istället skriver ut det på bloggen. Jag har berättat detta för dej, allt som jag skriver har jag tagit personligen med dej men tydligen så passade det inte att bry sej då.. usch.
Samt alla nya människor som nu börjar bry sej, det är gulligt att ni bryr er men få av er skulle uppskatta ifall jah gjorde något bra.

Ni ska bara veta hur många gånger jag fått höra kommentarer så som "du som är så söt, hur kan du må dåligt?" eller "vilka svin det finns, jag är inte som dem! Du förtjänar någon helt fantastisk, finns här för dej" liksom jag tvivlar starkt på det ni säger alltså...

Jag förstår mej även inte på er som blir arga för att jag skriver ut vad jag känner, liksom jag har inte hängt ut någon mer än att jag i ett inlägg för ett tag sedan nämnde mitt ex's namn. Jag skulle aldrig hänga ut någon utan en jävligt bra anledning så sluta klaga. Jag har rätten att skriva hur jag mår samt vad som händer mej.

Jag skriver många av mina inlägg för att jag vet att det finns flera som är med om liknade saker. Jag vill bara visa att det är okej att inte alltid må bra och att det är okej att vara arg osv. Jag vill bara visa att alla är människor och ingen ska bli kränk pga det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229