Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tisdag och tre ynka dagar kvar till Summerburst. Sjukt!
Va på gymmet i morse och körde intervaller och lite mage. I eftermiddag blir det rygg och axlar. Vardagarna är ganska tråkiga, gör inte mycket mer än att träna, jobba och äta.
Ska åka in en sväng till Göteborg efter jobbet för jag måste köpa lite produkter till mitt nya hår.
Hoppas ni får en jätte bra dag. Puss

Likes

Comments

Hur har ni spenderat eran söndag? Jag har spenderat den på jobbet tillsammans med Camilla och Antonia. Käkade med Toulla efter jobbet och nu ligger jag hemma i sängen. Träffade Melanie en sväng också så skönt att få träffa henne igen. Längesen nu. Klockan är ställd för cardio innan jobbet och kan ni fatta att de är 5 dagar kvar till summerburst. Helt sjukt.
Godnatt älsklingar

Likes

Comments

Efter jobbet igår åkte jag till Lovisa och Micke. Vi åkte till gymmet en sväng och körde ett pass innan det stog tacos på schemat. Så mysig kväll och Lovisa är en sån vän man får så mycket energi av och har så himla roligt med. Såna vänner ska man vara rädd om. Skönt att träna lite med Lovisa, fått tillbaks lite motivation och hon pressar mig lite extra som man kanske inte alltid gör om man tränar själv som jag oftast gör. Tror det är viktigt ibland att träna med någon som man kanske inte brukar träna med bara för att få lite pepp samt andra övningar man kanske inte brukar göra eller köra lite tyngre pass.

Likes

Comments

Denna lediga lördagen har gått väldigt fort. I morse var jag och mamma på gymmet, jag körde bara lite intevaller och mage för körde ett tungt benpass med Lovisa igår. Tog en sväng in till Göteborg och shoppade lite sen vidare ner till salongen för lite förändringar. Trött på det korta håret nu, så idag gjorde mamma tejp extensions på mig. Valde tejp för det ska vara lite skonsammare för ens egna hår. Så himla nöjd!

Likes

Comments

Godmorgon. Vart vaken i två timmar. Gymmat nu på morgonen innan jobbet. Intervaller och mage fick det bli. Igår va det vilodag och jag fuskade massor igår. Sån träningsvärk och så deppig igår. Men nu är jag igång igen äntligen. Har såna perioder eller dagar. Blir så trött på mig själv. Någon gång kanske jag lär mig hantera det men tydligen inte än.
Kort vecka denna veckan. Var ledig måndag och tisdag, igår slutade vi tidigare och nu är de snart helg igen. 8 dagar kvar till summerburst idag. Ha en jätte fin dag!

Likes

Comments

​Veckans fösta pass avklarat! Måndagar är det alltid ben och rumpa med extra fokus på rumpan och glutes. Eftersom jag är ledig idag, valde jag att inte gå upp kl 4 och köra cardio som jag gör innan jobbet i vanliga fall. Började istället passet med 30 min på stairmastern. I olika hastighet. Brukar variera mellan hastighet 8-15. Någon låt under dessa 30 minuterna kör jag på hastighet 3 samtidigt som gör jag kickbacks. 

Squats. 15x3

Utfall med högt knä i smith maskinen. 12x3

Kickbacks i cablecross. Bakåt och åt sidan. (Superset) 12x3. 

Utfallssteg/plyo övning. (Superset) 12x3

Krabbgång i cablecross/plyoövning. (Superset) 12x3

Svårt att få ner passet i skrift men ska försöka filma lite när jag har nästa ben och rumppass. Något jag kör ofta är superset. Kombinerar två-tre övningar utan vila emellan. Får riktigt bra kontakt då. 

Imorgon är det ett rygg och axel pass med Lovisa. Ska göra mitt bästa med lite bilder och kanske någon film. 

Likes

Comments

Godmorgon. Äntligen måndag igen! Är det bara jag som tycker om måndagar? Speciellt idag. Ledig från jobbet så blev en rejäl sovmorgon och jag ser i mitt lilla fönster att solen lyser.
Helgen har jag spenderat på jobbet och kvällarna har jag bara tagit det lugnt. Inget festande denna helgen, vilar upp mig inför Summerburst som är om 11 dagar. Hur sjukt?
Dags att gå upp och äta frukost innan det blir ett svettigt pass på gymmet. Hoppas ni får en bra dag. Puss

Likes

Comments

Vill börja med att säga, det va så himla roligt att logga in nu och kolla statistiken. Så många besökare på bara första dagen. Ni är för härliga!
Jag ligger äntligen i sängen. Spenderat större delen av dagen här. Inget jobb idag alltså. Känner att jag är påväg att bli sjuk så bäst att ta en liten paus innan det bryter ut. Ibland behöver man lyssna på kroppen.
Var nere hos mamma på salongen och klippte mig förut. Så skönt med nyklippt hår men brukar alltid få ge det någon vecka innan jag trivs med det. Känns så rakt och avkapat på något sätt. Tur man har en mamma som är frisör.

Vad gör ni? Hoppas ni har något roligt planerat för denna helgen. Jag ska bara jobba och försöka bli frisk så jag kan gå till gymmet nästa vecka igen. Så jag kan blogga lite om det. Puss

Likes

Comments

Likes

Comments