HM:s vårkollektion och visst blir man inspirerad?! Åh jag bara längtar bort till en vit sandstrand och blått hav.

Zebrakjolen är något som man har kunnat skymta på nu det senaste och även HM har följt efter denna trend. Jag tycker verkligen om det och hoppas på fler zebra inspirerade kjolar inom kort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
weheartit, det är sanslöst hur mycket inspiration det finns där alltså. Alla dessa bilder som är fullkomligt perfekta, och någon måste ju ha tagit dom? Ja att kolla på weheartit får mig sannerligen att vilja lära mig foto och åka utomlands för att ta det perfekta bilderna. Det känns som om Sverige har svårt att bilda den perfekta vyn när det bara regnar, snöar och är kallt haha. Men som dom sa på nyheterna idag så kan räknas det nu som om vi har lämnat vintern och våren är tillbaka. Kan det komma mer lägligt egentligen?

Likes

Comments
Måste börja med att säga en sak, teamåkning är en riktigt jävla sport alltså... Tror inte man fattar hur komplicerat det är egentligen!

Dagen tillbringandes idag med att se på Synkro SM, alltså teamåkning och bortsett från att jag och Sophie inte fattade särskilt mycket när det gällde poäng och liknande så var det riktigt kul att kolla på. Det var riktigt bra stämning i ishallen och trots att alla var konkurrenter så hejade man och peppade varandra (något som jag inte direkt känner av på en fotbollsplan) Jag är egentligen kass på skridskor så att bara kolla på passade mig perfekt!

Nu när jag ändå skriver måste jag verkligen berömma världens bästa Anna som kammade hem en fin tredjeplats med sitt lag Limelight. Grymt jobbat!

note: mitt internet krånglar som sjutton så att blogga ligger inte direkt på prio-listan just nu.

Likes

Comments

Hemma och trött efter ännu en skolvecka avklarad. Idag var en supermysig dag, precis efter jag hade slutat åkte jag direkt hem till Olivia och där bjöds det på pannkakor med nutella och glass. Hade kunnat ta kort men var alldeles för hungrig och bara vräkte i mig.

Okej, precis nu slängde någon eller något igen våran ytterdörr trots att den var stängd. Både mamma och pappa sover så jag ska nog gömma mig under filten en stund tills vi tagit reda på vad sjutton det där var.

Godnatt hoppas inte en tjuv kommer och skjuter mig.Likes

Comments

Har upptäckt att jag bara älskar covers, tycker nästan alla låtar blir bättre när de blir omgjorda en andra gång. 

Eller okej kanske inte precis alla men akustiska versioner  är de bästa versionerna av låtar så nu sitter jag och skriver på en skoluppgift med lite lugn musik i bakgrunden. Att plugga till något annat än lugna låtar är för mig omöjligt och egentligen borde jag inte ha någon musik alls för det slutar nio gånger av tio med att jag istället sitter och byter låt haha. Tyvärr är jag en sån person som har svårt att lyssna klart på en hel låt, blir typ nyfiken på vilken låt som kommer näst. 

Men nedanför här ser ni mina favoriter på covers just nu (min musiksmak förändras från vecka till vecka) Jag tycker verkligen om Jon D nuförtiden, hans röst är otrolig.

Tro inte att jag har en väldigt deprimerande musiksmak nu heller, detta är inte direkt det jag väljer att gymma till men att ligga och lyssna på det här precis innan man somnar är perfekt.

tryck på bilden för att komma till en av låtarna, annars finns det på spotify,

Likes

Comments

wanties
jeans, rag&bone. purse, mullberry. beanie, stories.com. shoes, from italy. necklace, saksfithavenue.
Jag skulle så lätt bara gräva ner mig själv och bara hugga av min högra hand för att få lite sol, ett par nya jeans från Rag&Bone och ett halsband från saksfithavenue. Detta är perfektion.

Likes

Comments

När jag blir gammal och jag säger när eftersom jag kommer vägra dö förrens jag minst är 120 år så vill jag vara så fruktansvärt ball alltså. När man är runt 80 så kan man ju göra praktiskt taget vad man vill och komma undan med det. Klär man sig konstigt så kan man bara skylla på att man lever kvar i modet från sin ungdom, är man lite förvirrad och virrig så är det helt okej och man kan säga de elakaste sakerna utan att någon tror att man menar de. Jag vägrar att bli panikslagen och rädd, nej ska man leva och finnas på jorden måste man ju utnyttja tiden!

Jag tycker det ärligt talat är fruktansvärt härligt med tanter som bara flippar ur och ser stundtals helt galna ut med svart läppstift, oranget hår och hatten på sne. Om man har spenderat hela livet med att klä sig snyggt och modemedvetet så är det väl med all rätt som man kan gå lite crazy där i slutet av sin tid. Dock kanske jag själv inte känner för att klä mig just såhär men tycker det är rätt häftigt med andra som gör det!
Likes

Comments

Läste den här artikeln på tv4.se och jag kan inte annat än att skratta. Jag tycker ärligt talat det är pinsamt att fotografera sig själv i spegeln på Friskis eller åtminstone när halva omklädningsrummet ser på. Jag är ju inte direkt muskulös och känner inte riktigt för att stå och spänna mig! Trots allt förstår jag de som är självförtroendet att göra det, som kanske inte bryr sig, ville se förändringen under en träningsperiod, verkligen verkligen behöver uppdatera sin träningsblogg eller något liknande. 

Men att man nu man sedan ska börja förbjuda "selfies" (hahah älskar hur dom använder det uttrycket) känns väldigt onödigt för det är inte så ofta jag ser någon stå och dra lite poser framför spegeln. Dessutom så tror jag att om man upptäcker en naken person i bakgrunden inte lägger ut den på någon social media haha. 

Ja, vi ungdomar är mycket på sociala medier men vi är ju inte helt galna. Det känns snarare som att en vuxen man eller kvinna som har fått en liten för stor dos av "jag-vill-inte-bli-gammal-så-nu-låtsats-jag-vara-ung" skulle dra ut en liten bild efter gymmet på Instagram och försöka visa världen hur fruktansvärt hurtig den personen är.

Likes

Comments

Jaha, nu var detta lovet över också. Vart tog alla dagar vägen? Jag har haft ett superlov verkligen men den lilla panik känslan när man ska tillbaka till skolan igen går ju inte att undvika. En vecka närmare London, skolavslutningen och tusen andra roliga saker i och för sig men ändå, det kommer några fruktansvärda veckor nu där jag antagligen kommer bygga en grotta under jorden och gömma mig där. Trots allt tror jag det viktigaste är att inte gå och begrava sig i alla problem och deprimerande tankar. Det hjälper ärligt talat inte att ligga och oroa sig för sådant som kommer om flera veckor, jag har iallafall insett det. Man löser inte sina problem över en natt och dom nationella proven kommer inte försvinna men vi klarar oss.

Istället borde vi alla ligga och tänka på de där skitroliga sakerna man gjort på lovet, alla gånger man skrattat och bara haft så fruktansvärt kul med sina vänner. Lägg ner mer energi på det liksom! Känner hur jag typ sitter och försöker peppa mig själv just nu men det är ju lättare egentligen att skriva om allt som är dåligt, tråkigt och jobbigt däremot så är det roligare att läsa om något som är härligt, glatt och peppande. 

Så nu ska jag sova, vakna och bara vara allmänt glad oavsett om hur mycket som helst går åt skogen. 
Likes

Comments

Häromdagen så var jag tillsammans med mina föräldrar på bio. Vi valde filmen 12 years a slave och jag hade ärligt talat ingen aning exakt vad den handla de om men som man kan lista ut via titeln är det ingen komedi direkt.

Filmen utspelar sig på 1800-talet där Solomon Northup är en välutbildad och talangfull man lever tillsammans med sin familj i New York Saratoga. Det är ett bra liv, ett gott liv. När Solomon blir kontaktad av två män som vill ha hjälp av hans talang för fiolspelande under ett cirkusnummer så tackar han ja, ovetandes om vad han gett sig in på. Men efter att ha tagit ett glas eller två och firat den första showens slut går allt fel. Solomon vaknar upp, fängslad, panikslagen och med blodiga sår över hela kroppen, det tar inte lång tid innan han inser sanningen. Han är en av alla de mörkhyade människor som ska säljas på en marknad, som ska säljas som en slav. 

Berättelsen är baserad på en sann historia och man kan knappt tro det... Jag varnar er alla! Är ni på dåligt humör är inte denna filmen att se. Flera gånger fick jag bita ihop eller vända bort blicken för det är ingen enkel feel-good film. Trots det så är den så väl värd att se, efteråt fick jag känslan av att jag aldrig ska döma eller behandla en annan människa dåligt. Man fick ett väldigt perspektiv på saker och det motiverade mig faktiskt nästan till att bli en bättre människa. Filmen är verkligen fruktansvärt stark och det känns som man verkligen är med huvudkaraktären Solomon Northup i alla de där tolv åren. Någon gång glömde jag till och med av att det verkligen var en film för att jag var så fångad i historien.

Jag kan inte ge den en fullpott, för stundtals var den så hemsk att jag knappt orkade kolla men historien är samtidigt helt otroligt: 4/5 blir mitt betyg.

Likes

Comments