Visiting London

Hej!
Nu är jag och Emma påväg hem från en härlig och fartfylld weekend i London.
Det var första gången jag besökte London och jag är mycket positivt överraskad. Att ta sig runt var mycket enklare än vad jag trodde och det var bra väder i nästan två hela dagar utav tre, ganska bra för att vara London va??

Prio 1 för oss var shopping. Vi ägnade hela lördagen åt att strosa runt på Oxford Street. Vi hittade faktiskt inte så mycket som vi hade förväntat oss. Jag köpte två par örhängen från H&M och en spetstopp/bh från hollister. Emma hittade lite träningskläder.

Vi kikade även in Piccadilly Circus, men då regnade det som bara den!

Efter shoppingen åkte vi hem till vårt hotell, gjorde oss iordning och gick sedan ut och åt gott på Vapiano och tog varsin drink. Mysigt!

Söndag: (Sol hela dagen!!)
Eftersom vi inte hade hittat det vi önskade under lördagens shopping bestämde vi oss för att åka till shoppingcentret Westfield. På vägen dit stannade vi till i Notthing Hill, väldigt vackert med de fina färgglada husen!

Vi tog oss sedan vidare till shoppingcentret. Där hittade vi lite mer kläder som vi var ute efter. Jag köpte en Calvin Klein-tjocktröja, som jag länge velat ha. Samt köpte vi varsitt underklädesset.
Levis hittade jag världens mjukaste tröja, så himla go’. Jag hittade också en svart bomberjacka från Pull&Bear.

Och självklart var vi tvungna att prova några super-glittriga kläder vi hittade på topshop. (Som vi inte kan förstå varför man tar på sig)

På kvällen gick vi ut och åt på Angis Steakhouse. Där tog vi varsin rumpsteak. Vi gick även runt vid Tower Bridge som lyste fint i kvällens mörker.

Söndag:
Idag var det dags för hemfärd, men eftersom vårt flyg inte gick förrän 18:45, ville vi ta vara på dagen så gott som möjligt. Det gjorde vi genom att besöka Piccadilly Circus (igen), London Eye, Big Ben (som var en enda stor byggställning) och Tower Bridge (igen).

Vi hann även med en liten sväng in på Kenzo där vi spenderade en del pengar. Jag köpte denna sjukt snygga tröja där.

(Det är väl obligatoriskt att ta en bild på en telefonkiosk va?)

Vi har haft en riktigt bra weekend ihop, detta vill jag göra tusen gånger om!!

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
ser härligt ut <333
nouw.com/erikssontowa