Luciaformen 2018

Luciaformen, check ✔️

Efter att ha ätit pumpafrön (aka fågelmat, ni som vet ni vet) 2ggr/dag i 3 månaders tid nu, tycker jag att jag förtjänar lite chips & dipp.

Detta har varit en sjuk utmaning för mig som (tydligen) inte ha kunnat ett shit om vad man ska stoppa i sig och inte. Jag har lärt mig mycket om både kost och träning och jag är väldigt glad över att jag i sista sekund anmälde mig till luciaformen. Jag har gått från att tycka att det varit svårt att få i mig 50g protein om dagen till att enkelt få i mig över 200g per dag.

Som en del av er kanske redan läst tidigare, har mina mål inte varit att gå ner i vikt, utan snarare gå upp i vikt. Jag är trött på att få kommentarer om att jag är för smal och att jag borde äta mer. Jag har under flera års tid kämpat så hårt för att komma dit jag är idag. Jag kan idag säga att jag trivs i min kropp, riktigt bra faktiskt. Att idag få kommentarer som t.ex ”du är smal som en pinne” bryr jag mig inte om, inte på samma sätt som förr, för jag vet att jag inte är ”smal som en pinne”. Och det är jag tacksam för.

Mina resultat:
+2,5kg
-6cm (midjemått)

Röstningen kommer att ske inom snar framtid, jag kommer förklara mer om hur den går till då!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Madelenethelander