Tillbaka i Stockholm och bildbomb från påsken

Hej och hallå! Vi är tillbaka i Stockholm efter en underbar vecka och påsk i skellefteå. Världens bästa väder har det varit, sol och härligt väder, bar asfalt och inte alls så kallt.
När Tommy kom på skärtorsdagen gick vi ut och åt på pinchos, mamma passade Majli. Vi frossade och kan säga att jag kände mig mätt i flera dagar efter. Majli hade varit lite ledsen då hon skulle sova men annars hade det gått bra(förutom att mamma blandat i mixat havregryn istället för ersättning i flaskan,tur hon märkte det ganska fort, haha).
Vi åkte till kåbdalis och åkte skidor, denna gång hyrde jag pjäxor och så otroligt mycket skönare än sist vi åkte! Var sol och den värmde så det var jättehärligt. Påvägen hem därifrån körde vi förbi babblarna, tycker det var så kul, speciellt då vi lyssnade på dom just då, Majli älskar dom. Vi hade även grillpremiär och åt påsklunch.
I söndags flög vi tillbaka till Stockholm och under måndagen träffade vi Majlis farmor och farfar samt faster, farbror och kusinerna som vi varit ifrån så länge. Igår gick jag och en från mammagruppen till kyrkan på babysång, gissa om Majli älskade det? Yes såklart hon gjorde, hon satt där och dansade. Idag ska jag åka till mitt jobb och hälsa på så nu måste jag göra mig iordning. Kram💗

Gillar

Kommentarer