Några koppar kaffe

Hallå!

Onsdag idag och jag har varit på espresso house och fikat med Julia och Emma typ hela eftermiddagen. Finns så mycket att prata om när vi väl ses.

Majli sov alltså från 19:15 igår till 07:30 imorse. Så underbart att ha en pigg och utvilad bebis. Hon börjande ”leta mig” och låta lite(skrika efter ett tag) runt 23:30 så då fick hon kommer över till min säng.

Vi hade henne i egen säng just brevid vår fram till vi hade visning på lägenheten, då flyttade vi ut många av hennes grejer, bland annat spjälsängen. Så hon fick sova mellan oss och jag måste ju erkänna att det är så oootroligt mysigt. Men då började hon äta mer på natten och typ jagar mig i sängen. Dels för hon känner doften av mat och för hon är i åldern då de är så intresserad av omgivningen att de fokuserar på annat under dagtid då det är matdax. Tips är att gå in i ett mörkt rum,finns inte så mycket att titta på så det funkar.

Vi har som sagt gett henne ersättning blandat med bröstmjölk några kvällar i rad, och ersättningne ska ju mätta längre. Jag hade hoppats på hela natten, drömmer om att få sova en hel natt. Men som sagt, det blev det inte. Vi är ju inte hemma så det är väl kanske en av anledningarna och det äe mycket som händer här, mycket intryck så därför behövs mitt gos lite extra mycket. Kan inte heller säga att jag klagar.

Nu måste jag sussa för imorgon ska jag åka och hämta tommy tidigt på flygplatsen❤️

Gillar

Kommentarer