Lax, broccoli och potatispuré

Hejhej! Här sitter jag med en bebis och sambo som sover. Jag ska också gå och lägga mig snart. Tänkte att nu när jag har tid passar jag på att skriva här när jag nu har tid!


Som jag skrev förra veckan har vi börjat med kvällsrutiner-samma sak varje kväll och oj så bra det funkar. Istället för massa skrik innan läggdags verkar hon faktiskt längta lite. Hon somnar mellan 19:15-20:00 varje kväll och vaknar mellan 06:30-07:30. Klagar inte, däremot lyfter jag över henne ungefär klockan 23:30 för oftast då börjar hon leta bröstet. Då får hon sova hos oss och småsnutta hur mycket hon vill OCH jag får sova! 


Ikväll fick jag över en 100 gram laxfilé så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra lite smakportioner att frysa in. Snart börjar det bli dax för Majli. 

Vi hade potatis och broccoli så det kokade jag ihop sedan la jag i lax och kryddade med oregano och timjan samt liite chilikrydda. Jag sparade lite av vattnet och la i en klick smör i innan jag mixade. Jag tyckte det blev jättegott och lät majli smaka lite, hon gillade det också!💗

Gillar

Kommentarer