Where to go next?


THAILAND

Jag ljuger inte när jag har ett eget söka-thailands-resa-fönster upp på datorn. Det är redan bestämt att vi ska åka dit i Februari. Så nu är det bara en sån där riktig toppendeal vi väntar på =)
Längtar så att få ligga på en strand och bara njuta, frossa i Thaimat (finns det något godare), uppleva klarblå vatten och helt enkelt leva livet!
PARIS
Jag var där en gång när jag var 12 (?) och fullkomligt älskade det. Jag brukar inte längta efter att åka någon stans där jag redan varit, utan vill helst uppleva något nytt. Men jag vill dit igen! Jag vill se hur staden ser ut som vuxen och inte som en liten 12-åring på familjesemester ;)

AUSTRALIEN

Australien!! Alltså jag MÅSTE dit. Det verkar vara så härlig atmosfär och härliga människor där. Ser dock inte fram emot alla farliga djur - fullkomligt hatar ormar och spindlar, och det finns ju en del där...
Nog för att det är långt bort och nog för att det är så fruktansvärt dyrt, så MÅSTE jag dit!

Har ni någon destination ni dagdrömmer om lite extra just nu? För det är vad det här är - drömmer lite extra. Jag har så många ställen jag vill resa till och vill uppleva. Man vet knappt var man ska börja, haha.
Okej, jag är i Tokyo just nu, men drömmarna bara fortsätter =)

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Så härligt med reseplaner 😃nouw.com/idaolssonholmqvist
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Så ska man bara spara ihop pengar till det med 😉 matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229