When life hits you like a coconut

Tillbaka i Sverige. Tillbaka på hemmaplan.
Och det tog inte ens 5 minuter från det att vi landade innan livet träffade en rakt i facet. Eftersom att jag har release på både Combaten och Jamen den här veckan (dvs har jag två helt nya pass att lära in) var det bara att ställa resväskan innanför dörren, svira om till träningskläder och direkt dra till gymmet. Ett dubbelpass (2 timmar av träning) senare var jag helt färdig!
Så efter att ha mött upp Richard för att handla och sen avnjutit lite Lördagstacos (vad annars?) somnade vi båda gott innan klockan ens slagit 20:00, haha!

Välkommen hem, eller vad ska man säga?

Tro mig när jag säger att livet var så mycket enklare liggandes på en strand, sippandes på en kokosnöt och läsandes on en etthundraett-åring som tänkteI att han tänkte för mycket. Att inte ha något endaste måste. Rättelse: att kunna skjuta alla måsten åt sidan med ursäkten att Äsch! Jag har ju faktiskt semester.

Men nu är det över, nu är det vardag som gäller. Skönt nog har vi, utav någon märklig anledning, ingenting på schemat imorgon. Mycket bra start på veckan om jag får säga det själv.
Hur har eran helg varit?

Gillar

Kommentarer

mohlnejasmine
mohlnejasmine,
Vilken mysig blogg du har!!🌻🌻nouw.com/mohlnejasmine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Borta är väldigt bra men hemma är ändå bäst även om det drar igång till 100% direkt! Stor kram vännen <3 www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Agreed on that!!! Kram finaste <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229