Weekend in pics

Jag tror att anledningen till mitt bakslag igår, anledningen till att jag ifrågasatte hurvida jag har rätt att vara lycklig (ni hittar inlägget HÄR), är min fantastiska helg! För ja, den var verkligen magiskt bra! Så självklart får den i falla i glömska, utan borde istället hyllas här i både text och bild. So here goes =)

Fredagen startade ärligt inge vidare. Efter att först ha kickat igång dagen med ett härligt gympass, var jag på KTH starx innan 08:00 för en heldags exkursionstur där vi till klockan 17 skulle åka runt och kolla på stenar och bergarter. Självklart ville dock inte vädret vara med oss, så det var bara 4 grader ute och snöade för fullt. Jag minns verkligen inte alls när jag sist frös så mycket. Fyyy alltså!

Planen var egentligen att vi skulle kicka igång uteserveringssäsongen efter det, men som ni förstår var vi inte jättesugna på att sitta ute. Istället hamnade vi inne på ett burgar-ställe där vi satt och snackade i flera timmar. Hur underbart??

Därefter var jag och Sofia bjudna på tacomys hemma hos Gabbe. I början av skoltiden var vi två klasser som gick paralellt (vi i Fumff och dom i FoF) och läste de flesta kurserna tillsammans. Nu har vi dock inte setts på över ett halvår. Så att träffa hela det gänget var verkligen hur kul som helst! Även om det blev en väldigt tidig hemgång för mig

Under Lördagen gick SATS Training day av stapeln. En heldag fylld med träningsinspiration för alla SATS anställda. Jag kickade igång dagen med en Cardio Energy-klass

... följt utav Ragga Flow (kan inte ens minnas sist jag tog en riktig dansklass - såååå kul ju) och avslutade med en MAGISK Vinyasa. Jag har tänkt skriva mer om det, men eftersom jag hade fullt upp med att träna blev det inte så mycket. Så jag väntar på att dom ska släppa lite mer bilder från SATS så kommer det =)

Om det btw är någon som har koll på någon riktigt bra yoga-instruktör (Vinyasa eller något annat som faktiskt är lite jobbigt och inte bara "stretch och mindfullness" på SATS här i stan, please tell me!

Jag var heller inte direkt ledsen när jag gick ifrån expon kan jag säga! Tips är att alltid stanna kvar tills slutet när alla bara vill bli av med allt de har med som smakprover. Jag menar, man säger ju inte direkt nej till bland annat 13 energidrycker, en proteinshake, 4 bars, en väska, en vattenflaska och en massa mer. Love it!

Direkt efter tog jag mig ut till Märsta för att låna Farfars bil, ta mig till förrådet i Upplands Väsby och packa bilen full med alla mina grejer. Först 20 över 8 klev jag in genom lägenhetsdörren (efter att ha letat parkering i nästan en timme och till slut fått ställa mig i ett p-garage... Billigt och bra - not)

06:43 klev jag ut genom dörren igen, satte mig i bilen och åkte ut mot Solvalla. För då var det äntligen dags - världens största loppis. Som jag hade sett fram emot det här alltså! Vid flytten insåg jag hur mycket saker jag verkligen har, vilket är sjuuukt mycket. Så förstå att jag var sugen på att kränga grejer

Och om jag gjorde det! 3478 kronor fick jag in under dagen, och det är trots att jag blev bestulen på både ett par skor, 3 tröjor och en hårfärg (att folk kan va så fula alltså??). Så sjukt nöjd åkte jag därifrån strax efter klockan 4 och gjorde sen en bakvänd repris på Lördagen (till lägenheten om lämna saker, till förrådet, till Märsta och lämna bilen). Rätt så exakt 20 över 8 var jag tillbaka i lägenheten igen. Med lite mat i magen somnade jag sen oerhört gott efter en fantastisk helg.

Hur var eran? Bra hoppas jag =)

Gillar

Kommentarer

Flisannh
Flisannh,
Låter som en toppen helg finis kram<3nouw.com/flisannh
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Låter som en fantastisk helg, så mycket du hann med! Så kul att läsa att du haft en bra helg och det är du verkligen värd, så nut för fulla drag.
Rätt sjukt att folk har mage till det, alltså, hur mycket skulle det ens behövt betala om de bara betalade? Inte mycket iallafall så varför inte bara göra den gesten, men men. Stor kram fina du<3
nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN TACK HJÄRTAT!! Och eller hur?? Förstår verkligen inte hur folk kan vara så fula... STOR KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229