Wednesday randoms

Onsdag! Halvvägs genom veckan, eller egentligen inte med tanke på att jag har utbildning hela helgen med. Så jag känner att jag verkligen behöver kicka igång den här dagen med en liten lista som jag hittade hos Annica Englund =)


1. Har du något smeknamn?

Enda sen jag var liten har min familj kallat mig för Tilda, vilket följde med in i grundskolan. Men nu är det mest de närmsta som kallar mig för det. Sen kallas jag för Tilds, Mathie, Mattis och Mattan. För att inte tala om att jag nu kallas för Gotland i skolan eller en gammal favo: Snowflake eller snövit pga det faktum att jag aldrig blir brun, haha!
Så ja, det finns ett par =)

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Som jag göra vet jag inte. Däremot har jag en massa konstiga saker jag gör. Bland annat äter jag ketchup och lingon till typ allt. Och med allt, menar jag nästan allt. Finns inget bättre än lingonsylt till en thailändsk kycklinggryta eller lax med citronsås. MUMS!

3. Vad kan du rekommendera?

Att ta en promenad i naturen! Frisk luft och antingen rensa tankarna eller peppa upp med en härlig podd - BÄSTA!

4. Några lyxvanor?

Jag brukade fixa fransarna, men nu har jag inte gjort sen jag flyttade. Visserligen har jag alltid fixade naglar, men dom gör jag ju själv. Så en billig lyxvana kanske

5. När ingen ser, vad gör du då?

Petar näsan och fuldansar, haha!

6. Vad stör du dig på hos andra?

Hyckleri! Det är verkligen det VÄRSTA jag vet! Kom inte och säg något för att sen göra det själv. Gahhh!

Är ni i Amsterdam måste ni besöka Burger Bitch! SÅ gott

7. Vad är din sämsta sida?

Hmm! Dom är tyvärr ett par. Dels har jag nog en släng aspberger vilket gör att jag har oerhört svårt att tänka om något som är bestämt. Jag kan liksom få ett utbrott på Richard bara för att han ringer och säger att han ska käka middag med en kompis istället för hemma, trots att vi inte har planerat något och det faktum att jag inte har något emot en ensamkväll. Bara den där grejen att ändra planer...

Sen är jag fruktansvärt slabbig av mig. Lagar jag mat kommer det över hela spisen, äter jag flingor ligger dom lver hela golvet, äter jag vid soffan tappar jag mat konstant. Det i sig är kanske inte så farligt, men kombinationen utav att dammsuga verkligen är det värsta jag vet (och något jag vägrar göra) kan reta gallfeber på vem som helst!

För att inte tala om att jag har fruktansvärd beslutsångest och blir matarg i världsklass! Att leta restaurang (framför allt utomlands) att äta på kan ta timmar och splittra ett resesällskap, hehe!


8. Vilken sida av sängen sover du på?

Vänster. Och det har jag fått fightas för. Egentligen "är den Richards", men jag som gillar att vakna av solen i ögonen vill ligga närmst fönstret

9. Vad gillar du för filmer?

Alla möjliga! Inget slår en grym action eller en riktig Disney (ni har inte missat Storks va?? BÄSTA). Men samtidigt är jag den som högljudt röstar för en riktigt kass parodi haha!

10. Gråter du ofta?

Jag brukade inte göra. Under dom två första åren jag och Richard va tillsammans såg han nog mig 4 eller 5 gånger, och då var det för att jag verkligen hade gjort mig illa. Men så hände något och plötsligt gråter jag typ hela tiden.

Framför allt är jag en sån som gråter hejdlöst så fort jag blir arg. Sjuuukt irriternade! Försök att bli tagen seriöst när tårarna sprutar

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Att lyssna på kroppen och inte träna när man riskerar att ha ett virus i kroppen. Jag är noggrann med att inte träna när jag har ont i halsen. Men annars behöver jag vara riktigt dålig för att inte ta mig iväg till gymmet för i alla fall ett lättare pass. No good - but true!

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Hmm! Allt från power balader till dunkadunka-låtar.
Typ: Let me se that booty bounce. Duh-duhduhdu-duh-duhdu. Dudududu. Duh-dududu-duh-duhdu. Dudududu!


13. Vilken maträtt är din favorit?

Det här kan ju vara världens svåraste fråga! Finns ju så otroligt mycket gott! Men jag är allt en sucker för all thaimat, eller asiatiskt överlag. Och gärna starkt! En stark kandidat är definitivt Teriniku-zan på Itamae Sushi. Typ en perfekt combo av sallad och asiatiskt =)

Gillar

Kommentarer

Fridalun
Fridalun,

Vilket roligt inlägg😍 Hahah själv är jag tvärt om skulle aldrig äta lingonsylt och har ketchup till en ända maträtt😂 kram

nouw.com/fridalun
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du! Hahaha! Så är du mer som min sambo. Får alltid skäll för att jag "förstör" maten 😉 Kram <3nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Härlig lista att läsa!! 😊 <3

nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229