Waking up to Wednesday

... like OMG, I'm so glad to se you!
Även om dagarna går alldeles för snabbt och tiden fram till inlämningar och tentor börjar göra sig väldigt påmind, kan jag inte annat än fullkomligt älska att det går så fort för det betyder ju faktiskt att det snart är helg. Och att det snart är semester. Och att det snart är vår. Hur underbart?

Och på tal om underbart. Kan vi snälla ta en liten stund för hur underbart det är att känna solstrålar i ansiktet? Det faktum att det inte längre är bäckmörkt när jag går till bussen, utan att solen istället bestämmer sig för att kika fram. Alltså ihhhh!
Den fullkomliga lyckan!!

Idag är jag, tro det eller ej, egentligen ledig. Eller nej, nu ljuger jag. I grund och botten har jag en schemalagd övning. Men eftersom att den inte ger någonting så är jag ledig. Men det där med att vara ledig är ju (tyvärr) något som jag inte är så bra på. Hehe.

Om en liten stund ska jag iväg på ett event med Moa Mattsson (oh yes - ni läste rätt!). Om man följer henne på insta så kunde man se att hon tävlade ut platser till ett träningsevent med henne och Gainomax. Och jag vann!! Så sjukt!
Ni kan ju bara gissa hur taggad jag är, hihi!

Därefter bär det av till skolan för en date med min finansiella rapportering i biblioteket.... Jag vill slita håret av mig av bara tanken. Men jag tänker att med lite träning i kroppen så kan jag äga uppgiften. Så ja, min lediga dag blir lite lagom ledig... Bara 3 dagar till helg - let's go!

Hoppas ni får en underbar dag hjärtan! <3

Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Så utrolig fin du er! <3nouw.com/camillacecilia
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tusen tack vännen <3nouw.com/matildaberlin
louisemellqvist
louisemellqvist,
Alltså hur fin får man vara 😍nouw.com/louisemellqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Ska du säga vännen <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229