Vitlöksglass och 260 andra smaker

Innehåller affiliate-länkar

Den här öjn alltså! Jag blir bara mer och mer kär i den för varje dag som går, även om det inte finns en fiber i min kropp som vill flytta tillbaka på heltid just nu. Men jag är så himla tacksam över att jag får chansen att tillbringa hela min sommar här! Min sista sommar btw (hur sorgligt?), i alla fall innan jag blir typ 35 och kanske får för mig att flytta hit igen. Nästa sommar är jag precis nyexad mäklare, så då blir det Stockholm som gäller. Därför vill jag verkligen njuta av varenda ögonblick jag får här - och det gör jag!

Igår gjorde jag något jag inte har gjort på jag vet inte hur många år - jag gick på Glassmagasinet. När jag var liten var vi där hur många gånger som helst på en sommar. Det var verkligen något speciellt. Inte bara för att man älskade glass (well, still do), utan för att det är Europas största glassbar med cirka 260 olika smaker framme samtidigt. Ni hör ju hur sjukt det är. Och ni kan säkert förstå beslutsångesten man får när man kliver in genom dörren, haha!

Min klänning hittar du HÄR

Förut var valen rätt så självklara. Vi snackar Harry Potter, Bubbelgum, Pokemon, regnbåge, sockervadd, ägglikör, blueflag eller liknande. Och sen var man alltid tvungen att testa något helt random som typ rödbeta, sill- och gräslök (ny för i år, så har inte testat den. Vet inte om jag hade gjort det heller, haha), morotskaka, vitlök, risgrynsgröt och så många mer märkliga saker.
Tydligen hade jag växt upp lite grann igår i alla fall, för då blev det kokos- passion, saffran och popcorn ( <— lite barnasinne måste man ju ha kvar, haha). Att sen sitta och äta den på hamnen, se alla kallis-peeps gå förbi, se solen sakta närma sig horisonten och bara njuta. Underbart! Sa jag förresten att jag älskar den här ön??

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Jag hade ju fått BRUTAL beslutsångest om det finns så många smaker att välja på!! Vill verkligen till Gotland nästa sommar och då får jag ju bara inte missa detta 😍💗 kram fina du! 💕 nouw.com/amandalarssons
Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Hör och häpna nu, men jag har precis lyckat spendera 11 dagar på Gotland utan ett enda besök på Glassmagasinet! Måste ju vara helt omöjligt egentligen, men får skylla på att det regnade typ alla gånger jag var inne i Visby, haha 😉swedishpassport.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229