Veckans utmaning

I samarbete med BookBeat

Godmorgon hjärtan! Hur går det med veckans utmaning? Den som jag utmanade er med i Onsdags.
För mig går det faktiskt jättebra =)

♥ Jag har fått till ett par riktigt grymma pass på gymmet, pass där jag inte bara har mesat, utan faktiskt tagit i. Nog för att det är jobbigt sekunderna innan, framför allt sekunderna och minuterna på mitten, men inget slår den där härliga känslan efteråt!
♥ Jag har redan kört CX hemma en gång och hållt 2 klasser den här veckan, så även där ligger jag i fas. Det är ju verkligen min core jag behöver ta tag i så det känns skönt att veta att jag är påväg. En gång i tiden höll jag liksom 5 core-pass i veckan. Förstå vad stark jag var då! Dock så byggdes inte Rom över en natt, och likaså kommer det inte min bålstyrka att göra det. Men kör jag starkt, kör jag strukturerat och gör jag det ordentligt så ska jag ha kommit tillbaka till en grundnivå om 3 månader. Helt klart rimligt och möjligt - so let's go!
♥ Mina morgonpromenader har varit magiska! Bortsett från i Torsdags morse när regnet stod i backen har jag tagit mig ut varje dag. Faktiskt har jag nästan gått för långt, haha! Innan så har jag haft musik i lurarna och det är inte så svårt att stänga av när man kommer hem till dörren. Men just nu är jag mitt i Jens Lapidus Vip-rummet. Så himla spännande! Det är verkligen lite som när man ligger och läser på kvällen och plötsligt är klockan halv 4 på morgonen för att man inte kan slita sig. Men istället blir det ett extra varv runt kvarteret och sen en lite mer stressig frukost. Helt klart värt det!

Psst! Jag har fått ett erbjudande om att låta er testa BookBeat kostnadsfritt i en hel månad. Klicka HÄR för att komma till sidan, skapa ditt konto och komma igång med din lyssning och läsning =)


Så, check på en vecka ✓
3 veckor kvar - Heja Oss!!

Gillar

Kommentarer

Sandrabjork
Sandrabjork,
Men va duktig du är!! Ska också börja köra hårdare med träningen nu, har varit lite lat denna vecka! 😟 Men hejar på dig, kram! 😃<3nouw.com/sandrabjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh!! Då gör vi det tillsammans! Heja oss <3nouw.com/matildaberlin
Felicia
Felicia,
grym du ärfrokentv.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack söta du <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229