Veckans Planer

Hej vänner!
Hoppas att ni har haft en riktigt härlig dag och en grym start på veckan. Tyvärr blev det inget jobb idag men det har gett mig en massa tid till annat och dagen har känts såå lång - på ett bra sätt.
Trots det känner jag mig småstressad (gissar att det beror på att den där j*kla lägenheten aldrig blir klar) och mitt bästa tips när man känner sig just stressad är att göra listor. Så här kommer mina veckoplaner:

Måndag: Idag blev det plugg, fix i lägenheten och ett grymt träningspass. Jag chockade mig själv och gick på SPRINT (vad hände där???) följt utav ett 25 minuters rörlighetspass. Perfekt combo och verkligen PERFEKT start på veckan
Tisdag: Jobb? Annars en massa ärenden och småfix innan jag ska hålla en CX-klass på kvällen
Onsdag: Ska jag jobba min första arbetsdag på båten (TJOHOOO!) och sen hålla både Core och BodyJam. Så efter jobb mellan 06-19 kommer jag att somna gott!
Torsdag: Ska jag och Pappa bygga igen två dörrar i lägenheten och jag ska rugga upp köksväggarna med en betongslip (måste fråga Richard exakt jag gör det, haha!) så det är klart för muraren sen.
Som köksansvarig känns det väldigt bra på den fronten!
Fredag: Har jag tid vid läkarn så dom kommer inte kunna ge mig något jobb, så jag får väl tacka och se glad ut för en 3-dagars helg. Kanske en lunch på stan eller promenad vid havet (om det är fint väder) tillsammans med fin vän sitter på sin plats, och så träning av något slag såklart =)
Lördag: Förhoppningsvis kan vi äntligen börja kakla i badrummet, så fullt ös med det! Förstå vad skönt om vi kan få det klart i helgen!! Sen så är jag lite sugen på utgång med, men vi får se med tanke på renoveringen
Söndag: Fortsatt ös med badrummet. That's it! Antingen kör vi hela kvällen, eller så blir vi klara och kan och kan ta en myskväll i soffan - håll tummarna för det!


Hur ser eran vecka ut?? Något extra roligt inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Nice planer! Lycka till med allt!alicelindstrom.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Afroswedish
Afroswedish,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tusen tack söta du!! nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229