Veckans planer

Är det bara jag eller springer Juni iväg obehagligt fort?? Det känns som att det var igår jag var lycklig över att det officiellt hade blivit sommar och vips har nu nästan halva månaden gått. Det är faktiskt så att man nästan blir mörkrädd... Jag tänkte i alla fall dela med mig utav mina planer för den här veckan så ni kan hålla koll på mig när jag själv inte vet vad jag gör, haha!

Onsdag
Jag ska precis ut på en morgonpromenad för att sen köra järnet! Hela lilla sovrummet måste tömmas, dvs att allt ska börja packas in i köket, så att min lillasyster kan städa åt oss (bästa dealen ever!). Sen är det såklart BodyJam release som jag är galet taggad och nervös över på samma gång, så jag måste bort till gymmet innan dess och köra igenom minst en gång. Och ikväll ska jag examinera av två kurser - där jag dock har tappat bort mitt plugghäfte med allt arbete för den här terminen.... Wish me luck!

Torsdag
Fokus ligger på mjukfogning i köket! Vet ni vad förresten? Det ser verkligen ut som ett kök nu =)
Sen MÅSTE jag packa också! Hur är ens vädret i Oslo? Vad ska jag ta med?

Fredag
Flyget lämnar ön 06:40, så det blir en riktigt tidig morgon. Men vad gör det när jag ska hälsa på världens finaste Agnes? Touch down i Oslo runt lunchtid så vi har hela dagen på oss att strosa runt, äta gott och bara mysa. Ska verkligen bli sååå kul!

Lördag
Då funderar vi på att åka på någon utflykt. Antingen till Ekeberg eller Holmenkollen. Sist jag var där var det snökaos, så det ska bli superkul att se det från en annan sida =)
Och på kvällen: UTGÅNG (med stora bokstäver)! Woop Woop!

Söndag
Agnes beskrev söndagen såhär på sin blogg: den mer eller mindre bestämda bakisdagen spenderas med mat och godsaker, kanske picknick eller bara soffhäng. Beror lite på hur kul vi har det på lördagkväll ;)
Sen bär det hem mot min kära ö igen!

Hur är eran vecka? Mycket inplanerat eller ska ni bara mysa runt? =)

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Vilken händelserik vecka!nouw.com/fridachristinas
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen! =) kram nouw.com/matildaberlin
Beatrice Jakobsson - FOTOGRAF
Låter som veckan kommer bli bra!! 😊beattriicee.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, jag hoppas verkligen det!! =) Kramnouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229