Veckans planer

Hej finaste! Vad tycker ni förresten om nya bloggdesignen? Jag har fortfarande inte fått till den som jag vill, men blogg.se ger en inte möjlighet att fixa innan den publiceras utan det vara bara att köra, och tid till att göra den exakt som jag vill finns inte just nu. Men annars gillar jag den =)

Just nu är det en sån där vecka när allt kommer samtidigt och jag känner mig så snurrig så att det finns inte. Det är verkligen ingen känsla jag gillar, utan jag vill vara i kontroll över mitt liv. Så för att få en överblick kommer här mina veckoplaner:

Måndag: Igår blev jag uppringd och önskad som vikarie på min gamla Högstadieskola där jag ska vara resten av veckan. Snacka om nostalgitripp när jag gick runt i mina gamla korridorer, förbi mitt gamla skåp och dessutom sprang på flera gamla lärare. Det är nästan så jag var 14 år igen, haha!

Tisdag: Jobb, plugg och CX release. Full panik inför passet ikväll alltså! Håll tummarna för att jag sätter korren

Onsdag: När jag slutar ska vi på möte hos köksleverantören där vi troligtvis ska beställa vårat kök ifrån. Så spännande och så mycket ångest över alla utgifter just nu - väldigt splittrade känslor!
Men dagen kommer definitivt att sluta bra eftersom att det är BodyJam på kvällen - det älskar vi!

Torsdag: Kanske ofrivilligt ledig då eleverna går i skolan på kvällen istället för att föräldrarna ska kunna få vara med. Vi får se vad som händer, men blir jag ledig ska jag på en roadtrip till Fårösund så hoppas på bra väder =)

Fredag: FRIDAYFEEL! Tydligen är det en kort dag på jobbet (kan inte komma lägligare), så jag tänker försöka ge mig iväg till gymmet direkt efter och få till ett härligt pass innan jag dyker ned med näsan i dom sista förberedelserna inför Högskoleprovet… Men för att hålla mig motiverad så har jag tid för att fixa mina fransar (wihoo!) och så tänker jag stanna och köpa med mig en riktigt härlig godispåse på vägen hem

Lördag: The D-day - högskoleprovet… Vem betalar seriöst 500kr för att sitta och må dåligt i en provsal i jag vet inte hur många timmar?? Jag tydligen… Efter det blir det definitivt lite träning för att låta hjärnan vila och sen bara mys resten av kvällen!

Söndag: Jag hoppas på sol! För en power walk är inbokad med fin vän och att gå i regn och blåst känns lite mindre taggande, haha!

Gillar

Kommentarer

Eira
Eira,
Alltså det där var den bästa beskrivningen av högskoleprovet någonsin. VARFÖR sitter man och betalar pengar för att plågas i typ åtta timmar? Jag har gjort det flera gånger och man hatar alltid sig själv lika mycket varje gång haha. Stort lycka till!! :* nouw.com/eiramattsson
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, jamen det är ju verkligen så 😉 Tusen tack fining! Och detsamma om du ska skriva i år med <33matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229