VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Att vara hemma på Gotland! Att få kramas med min älskade familj. Att ha fått sett solen skina. Att få andas frisk luft. Den här veckan har innehållit så mycket Veckans bästa.

VECKANS SÄMSTA

Ångest... Jag pratade med min bästa vän Agnes nu när vi sågs kring hur Corona och hela det senaste året har påverkat ens psykiska mående. Inte till det positiva direkt... Så den här veckan är utan tvekan veckans sämsta alla tankar, funderingar och gammalt som dragits upp i mitt lilla huvud.

VECKANS TESTAT

Innan jag lämnade Stockholm testade jag ljusterapi för första gången i mitt liv. Det här med 0 soltimmar i hela December har fått mig att må riktigt dåligt, så det här var nästan lite som en Hail Mary. Hur var det? Riktigt härligt! Inte riktigt samma sköna värme som i ett solarium, men utelämnandet av skadlig UV-strålning gör utan tvekan upp för det.

VECKANS PANIK

Helt ärligt; har inte December gått alldeles för fort? Jag är verkligen inte redo för att julen ska vara över än. Långt därifrån! Så ja, lite lätt (väldig) panik på den.

VECKANS FEELING

Okej, vi har levt med corona i snart ett år. Det är lång tid. Men nu, från ingenstans (eller kanske i och med nya restriktionerna) känns allt så sjukt surrealistiskt. Det här kan väl inte vara verkligheten? Det måste väl vara en enda stor, märklig dröm??

VECKANS GODASTE

Jag höll på att skriva min Luncha Libre-sallad från Zócalo (stort tips på dom om ni är på jakt efter fräsch snabbmat. Är nästan lite Chipotle vibe över det), men så kom jag på att jag bor hemma hos Mamma och Pappa nu. Så varje middag är Veckans godaste.

VECKANS INTE DRUCKIT

Det slog mig igår att jag har inte druckit en enda energidryck den här veckan. När hände ens det sist? Thailand 2017? Och då var det bara för att det inte fanns något annat än Redbull, vilket är typ den enda energidrycken jag inte dricker. But no, not a single one den här veckan.

VECKANS SETT

Har ni sett den nya säsongen av Grey's Anatomy?? Inga spoilers för jag har inte sett alla släppta avsnitt än. Men alltså - hur bra?? Jag vet, serien har hållit på i all evighet och det har känts som att det i x antal säsonger hände precis samma sak som alltid. Kärlek, drama, operation och sen någon stor och otrolig olycka i slutet av säsongen där y personer dör. Om och om igen. Den här säsongen däremot. Chills! Istället för sjukdomar man aldrig ens hört talats om handlar det helt och hållet om Covid. Riktigt bra faktiskt!!

Tröja HÄR // Byxor HÄR

VECKANS PLAGG

Det första som mötte mig när jag kom hem var ett paket från Bubbleroom med bland annat ett helt otroligt mjukis-set som jag bodde i hela dagen igår (och antagligen kommer bo i idag med). Älska!

Om ni har missat det så har jag dessutom ett grymt samarbete på min insta tillsammans med Bubbleroom. Så det här kanske skall Samarbetsmarkeras? Dom har dock ingen aning om att jag postar här, så det här är helt och hållet från mitt egna hjärta. Anyways, med koden MBERLIN får ni 10% på allt på deras hemsida! Woop woop!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Amiyas
Amiyas,

Asså ja, hur har December bara flugit förbi? Hur har hela detta året snart försvunnit? Hoppas verkligen på en riktigt mysig jul för oss alla, vi behöver värmen och kärleken mer än nånsin ❤️🌟

nouw.com/amiyas
mathildaheimer
mathildaheimer,

Skulle också vilja testa ljusterapi! Helt sjukt vad det tar på en när man inte får solljus 😩❤️

nouw.com/mathildaheimer
happyM
happyM,
Åh så mysigt att få vara hemma med familjen nu ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,

Vad härligt att du är hos familjen! Passa på att njut njut 😍

nouw.com/emmamehrali
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så mysigt att vara hemma hos familjen, njut 😍
nouw.com/mammatillthea
Hannas krypin ,

Åh underbart att vara hemma på Gotland igen. Håller med om att det här året känns overkligt. Längtar efter att allt med corona bara ska ta slut. Älskar din mysdress, stort vill ha på den.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin