VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

I tisdags var jag på banken för att prata lite om min ekonomi. Det var faktiskt just i tisdags jag blev fast anställd <-- kriteriet som behövdes för att jag skulle få mitt egna lånelöfte. Vilket jag fick. Wihoo! Visserligen har jag fortfarande lite att se över och lite att diskutera innan jag känner mig redo att slå till på något, men efter årsskiftet borde jag vara där. Var? Jo där, redo att köpa min alldeles egna lägenhet. Hur spännande??

VECKANS SÄMSTA

Jag mår fortfarande verkligen inte på topp. Efter ett samtal med läkaren så är jag (som jag skrev tidigare i veckan) tydligen/troligtvis höst-deprimerad. Alltså på riktigt. Inte bara lite deppad. Och det hörni, det suger.

VECKANS DOFT

Jag fick äntligen hem min Lancôme Idôle EdP Gift Box - yay!! Jag har hört så mycket gott om parfymen och verkligen velat ha den men inte fått tummen ur och klickat hem den. Förens nu. Och sablar vad gott den luktar!! Helt otroligt faktiskt! Utan tvekan en av mina nya favosar. Precis som mascaran. Verkligen så bra!

VECKANS BEHÖVER

Jag. Behöver. Kramas!!
Veckans ordenliga corona-påverkan. Jag är ju egentligen en väldigt kramig person. Sista året har jag (såklart) inte kramats så mycket, men den senaste veckan har det inte varit en enda en. Vi fick det bekräftat att en kollega testat positivt. Tidigare har jag emellanåt snott en kram här och där, men efter det har jag hållt ordentlig distans.

VECKANS MARDRÖM

Mitt hår har varit riktigt tråkigt på sistone. Kombinationen av vädret och att jag inte har tagit hand om det har gjort att jag tappat lite mer hår än vanligt på sistone. Men så vaknade jag för ett par nätter sen med den totala mardrömmen om hur jag satt och drog loss stora tossar likt en cancer-patient. Fyyyy fasen säger jag bara!

VECKANS ÄTIT

I och med att jag är tillbaka på mina järntabletter så är inte min mage super-happy. Så så himla mycket kul mat har det inte blivit. Tvärtom har jag märkt att det som funkar bäst är gröt och riskakor, vilket är lika med mina luncher. Tjohoo vad kul... Lite roligare var i alla fall måndagens och tisdagens lunch som ni ser här ovan.

VECKANS INPLANERADE

Jag har ju inte jättemycket planer längre, däremot ser jag verkligen fram emot onsdag. Varför då? Jo, det är PH-final. Min syster skulle egentligen åka hem på tisdag morgon men valde nu att boka om för att vi ska kunna avsluta denna höst-tradition som vi haft. Så efter jobbet skall jag knata hem till henne, våran kusin och hennes pojkvän (som alla bor tillsammans), tända ljus, samlas framför TVn och trycka på play. Woop woop! Vem tror ni kommer vinna btw?

VECKANS TRÄNING

Fortsätter på precis samma spår som förra veckan. Jag har ingen motivation eller riktig glädje i det längre. Eller jo, både under och efter. Men jag saknar verkligen den där glädjen av att se fram emot ett träningspass.
Vindsträningen going strong som ni förstår... Det blev dock också en riktigt härlig löprunda igår.

VECKANS NEDRÄKNING

Nu är det inte många dagar kvar. Troligtvis är det mer exakt är det bara 6 arbetsdagar kvar innan jag lämnar min älskade storstad för min älskade ö. Jag har inte spikat det än och kommer troligtvis inte göra det förens samma morgon som pappa kör bilen hemmåt. Men ja, det troliga är att jag bara har 6 arbetsdagar kvar här uppe. Att jag sen fortsätter jobba hemifrån är en annan femma för då får jag kramas med min älskade mamma.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin