Veckans Lista

VECKANS MÅENDE

Bortsett från den totala paniken över PMet som skulle in i Fredags (som nu är inlämnat, woop woop), så har jag mått SÅ SJUKT BRA! Jag känner mig så löjlig som skriver det om och om igen, men jag håller på att bli lite utav en ny person - och jag älskar det! Jag börjar hamna på en ny plats i livet som jag trivs sjukt bra på. Så för att sammanfatta - måendet har varit sjukt bra, haha!

VECKANS BÄSTA

Det är utan tvekan det faktum att jag lyckades konstatera VECKANS MÅENDE. Stunden som tankarna började flöda och den totala känslan fyllde min kropp - nej, vad underbart det var!

VECKANS SÄMSTA

Dom här temperaturförändringarna har gjort att min hy är kaos... Och ju värre den blir, desto mer försöker jag ”fixa den” med krämer och scrubbar, och desto mer jag gör det desto värre blir det. En riktigt ond cirkel!

VECKANS MYSIGASTE

Taco-torsdagen vi hade! En vardag mitt i veckan liksom. Hemma hos mig. Med Sofia och Philip. Kan liksom inte bli bättre!

VECKANS SAMARBETEN

Den här veckan har det kommit erbjudanden på ett par helt fantastiska samarbeten - som ni kommer älska! Kan det vara så att det är tävling på gång?? Hint - håll koll på min insta, för det här är inget ni vill missa!

VECKANS KONSTATERANDE

Bortsett från grupparbetena så känns det fortfarande inte som att jag riktigt har kommit in i skolan, så nu är det verkligen dags att ta tag i det här! Tenta-perioder är på ingång så det är bara att köra!

VECKANS ROLIGASTE

Gasquen igår! Om ni skyndar er in på min insta kan ni nog se mina stories för igår. Vissa är jag väl inte allt för stolt över, men hey, jag bjuder på dom. Är det NOllegasque så är det!

VECKANS KONSTATERANDE NR 2

Mer gasquer åt folket!! Jag ska erkänna att tvekade lite inför NOllegasquen pga prislappen på biljetten, men jag är ju bara student en gång. I år får det kosta vad det kostar vill.

VECKANS HAR NI SETT?

Min lägenhet?? Okej, jag vet. Jag har pratat om den så mycket, men snälla - hur fin är den inte numera? Jag trivs verkligen så sjuuukt bra! Nu håller jag bara alla tummar och tår för att Philip lyckas lösa ommålning så jag får mina fina vita väggar istället för dom gula jag lever med idag. Vem målar ens väggar gula btw? Och ja, jag har redigerat bort färgen från alla bilder (vilket jag kommer fortsätta göra, hehe).

VECKANS UTMANING

Var ju att varje dag skriva ned 3 saker man älskar med sig själv (läs inlägget HÄR), och hur har det då gått? Jo, självklart har jag kört på varje dag. Jag ska ärligt säga att det inte har varit det lättaste, men styrka kommer inifrån. Hur har det gått för er?

VECKANS HÄRLIGASTE

Det måste då vara mina morgonpromenader som jag hållt i sen första veckans utmaning. Det blir inte varje morgon men 3-4 (beror på hur dags jag börjar skolan eller om jag har något inplanerat väldigt tidigt), och alltså jag tror inte att det finns något bättre sätt att starta dagen på. Så det fortsätter vi med!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vad härligt att allt börjar falla på plats!
www.theresemolander.se
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Wow så vacker.!!
nouw.com/mathildahogbergs
Lillymihlte
Lillymihlte,
Underbaring vilken vecka du har haft, grym du är som blev klar med inlämningen!! Taco-mys med vänner alltså - åh, bättre blir det ju ta mig tusan inte! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Åh alltså bääästa känslan att få lämna in något man stressat med!! Gjorde det jag med i fredags ❤️ Kram
nouw.com/happym
Karolinee
Karolinee,
Så himla kul med dessa inlägg <3
nouw.com/karolinee
Sarah,
thegoldendog
thegoldendog,
Vilken härlig lista =) har du hittat på den själv eller hittat nått ställe med grymt bra listor? <3 Kram
nouw.com/thegoldendog
Sabinakj
Sabinakj,
åh, jag känner verkligen för dig med både tenta perioden och att hyn kaosar nu när vädret är som det är! Usch, det är minsann inte kul! <3
nouw.com/sabinakj
linndossing
linndossing,
Blir så glad över att läsa om ditt mående, så fantastiskt fint att få höra <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin