Veckans Lista

VECKANS KÄNSLA

Väldigt oklar. Från att ha känt mig på total topp, till att ha känt mig rastlös, till att ha tappat bort mig själv, till ångest och nu till sucka högljudt över att jag 1. tog på mig extrajobb (cash is king!), och 2. att frickan är över och att det på Tisdag är dags att kriga mig igenom min första riktiga nattvecka.

VECKANS BÄSTA

Utgången i Onsdags. Eftersom att jag nu har jobbat hela helgen så var jag supertaggad på att gå ut. Egentligen ville jag ut på Tisdagen men då var det ingen som ville/kunde gå med mig, så det gjorde ju peppen ännu större. Och när Matilda Berlin (förespråkaren nummer 1 utav HATA GUTE) inte vill gå hem när stället stänger klockan 03 (hon som vanligtvis brukar börja kolla på klockan och gäspa strax efter 01) - då vet man att det har varit en bra kväll, hihi!

VECKANS BÄSTA 2.0

Att JAG HAR FÅTT LÄGENHET! Woop woop woop! Nycklarna får jag den 1 Augusti, och då får jag också se hur den ser ut för första gången. Nu håller vi alla tummarna för att den är lika bra som min magkänsla säger mig, hihi!

VECKANS SÄMSTA

Att jag har varit ledig totalt 3 dagar... Och att jag nu inte kommer bli ledig förens om 12 dagar. Inte alls sugen på det nej.

VECKANS INKÖP

Mina nya tofflor. Jag blev kär i ett par jag såg hos Gertrude Tornvall redan i Maj (tror jag det var), och har letat sedan dess. Och äntligen hittade jag ett par jag blev kär i. Visst är dom fina? =)

VECKANS MÄRKLIGASTE

Nummer 1: Att jag har velat gå ut och festa på vardagar.
Nummer 2: Att jag har velat gå ut mer än en dag månaden.
Nummer 3: Att jag har velat gå ut mer än en dag i veckan (framför allt 2 dagar i rad).
Nummer 4: Att Agnes inte har kunnat. Det här är alltså mina bästa vän som ALLTID kan. Men inte den här veckan. Aldrig någonsin har vi haft så dålig timeing, haha!

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Nästa frivecka! Och då är det en hel frivecka som gäller. Tisdagen den 16e mönstrar jag av, och då är det dessutom vecka 29 - woop woop woop! Peppen inför detta är total!

VECKANS POST WORKOUT-FACE

Boom chaka-lacka!

VECKANS FÖRVÅNING

Att det gick så pass bra att jobba till 04:30. Och dessutom att sen gå upp och börja jobba igen vid 15:00 för att skuta vid 01:00. Jag var helt säker på att jag skulle vara helt död och behöva knäcka den ena noccon efter den andra varvat med kaffe. Men tro det eller ej, första natten drack jag inte ens droppe koffein och natt nummer två splittade jag en nocco jämnt fördelat under hela mitt 10-timmars pass. Det bådar i alla fall något gott inför mina kommande nattveckor.

VECKAN TABBE

När klockan var 00:30 igår kväll tackade jag för mig, gick och hämtade mina grejer och höll på att kliva av båten när intendenten kom fram till mig pekade på sin mobil och sa att Vad är klockan? Du slutar först klockan ett. Jag stod då där som ett frågetecken och bah Neeeeej! Jag slutar halv, varpå vi går och kollar schemat bara för att se att jag hållt på att smita en halvtimme för tidigt. Den chocken alltså! Jag var verkligen helt hundra, till miljonen, på att jag slutade halv. Och som jag skämdes alltså... Nej fy! Jag hoppas verkligen inte att han tror att jag är en sån som försöker smita tidigare nu, för det är absolut ingen sån jag är!!

VECKANS VÄDER

Kan ju bara gå och ta sig någon stans. Alla dagar jag har varit ledig har det sett ut såhär ⬆️ och ska enligt Klart.se även göra det imorgon (när jag faktiskt är ledig på dagen). Och samtliga dagar jag har jobbat har solen såklart skinit. Of freaking course...

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Stooort grattis till lägenheten fina du!! 😃 När får du nycklarna? missjennifer.se
artibus
artibus,
Alltså att du fått lägenhet är ju bara sååååå bra!!!! Party party! 🎉 Dina tofflor är verkligen magiska, är så sugen på nå likande skor. Så fina! Håller med om veckans väder, vad händer?? Förstår att denna bild var veckans mest gillade, hur kan du vara så vacker hela tiden?! Hahaha att smita en liten stund tidigare är väl okej!❤️nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229