Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR ( <-- världens mysigaste!) // Cykelbyxor HÄR // Skor HÄR // Hårspänne HÄR

VECKANS OUTFIT

Vi slänger om ordningen lite och slänger in veckans outfit först, hihi! Men äntligen fick jag inviga mina älskade cykelbyxor, och tillsammans med världens mysigaste tröja så blev det vips min favooutfit!

VECKANS MÅENDE

Jag kan väl inte direkt säga att det har varit det bästa. Stress på hög nivå. Svullna ögon (läs nästa punkt). Sömnbrist. Ångest. Och så allt däremellan...

VECKANS SÄMSTA

P O L L E N
Kan ni förstå att fram tills förra året så har jag aldrig varit allergisk? Klipp till att jag den här veckan, och framför allt igår, håller på att dö (okej, lätt överdrift but you get it). Jag har nog aldrig kännt mig så fruktansvärt ful som jag gör just nu med svullna röda ögon och en näsa som inte slutar snora.

VECKANS GODASTE

Plockmaten som min kusin bjöd på på sin student. Det var chark, jordgubbar, vattenmelon, vindruvor, potatissallad, dippar, hummus, bröd, ost och så mycket mer gott! Och tårtan såklart - den får vi inte glömma!

VECKANS EXTRA TACKSAMHET

Går till er alla! Hur otroliga är ni inte? Både för att ni kikar in här varje dag men också för alla era fantastiska ord. Ni förstår verkligen inte vad dom betyder! Och lite extra kärlek till världens finaste @Emmamehrali (you know what you did, hihi) <3

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Att få ordning på mitt liv igen! F*n vad jag hatar tentaperioder alltså. Hela livet blir verkligen kaos (som att jag inte hade det kaosigt nog i mitt liv som det är), så det ska bli så fruktansvärt skönt att få tid till att ta tag i att får ordning på allt igen.

VECKANS MYSIGASTE

I förrgår bestämde jag och Sofia oss för att göra våran middag till en picknick. Så vi köpte med oss mat, tog en filt, traskade upp på höjden vid Observatorielunden och åt våran middag till en helt otrolig utsikt. Så otroligt mysigt!!
(Att det nog var anledningen till att jag svullnade upp till tusen är en annan femma)

VECKANS ÅNGEST

Tenta, tenta, tenta... Jag vill verkligen bara att dagarna ska springa iväg så att det här ska vara över nu, samtidigt som jag har panikernas panik över hur snabbt det går och hur långt ifrån redo jag är. But one is down, only one to go.

VECKANS COUNTDOWN

Söndag, Måndag, tenta - LOOOOOV!

VECKANS PLACE

U-huset på KTH. Det är där vi har hängt varenda dag nu på sista tiden. Nytt för den här tentaperioden är ju att jag faktiskt har varit i skolan och inte ensam hemma. Fantastiskt mycket härligare att ses måste jag säga, haha!

VECKANS CRAVE

Back to my beloved popcorn. Alltså det är verkligen inte okej hur mycket jag har ätit...

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Fina fina Matilda<3nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du ja hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Imoooooorgon är det över! ❤nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaaa! Som jag längtar alltså!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229