Veckans lista

VECKANS MÅENDE
Kan nog definieras rätt så bra utav det där ↑. Väldigt mycket sorg men som inte vill komma ut riktigt än

VECKANS BÄSTA och VECKANS SÄMSTA
Den här veckan är svaret på dom två detsamma, nämligen: att jag bor själv.
Jag har tagit mitt livs svåraste beslut och jag har gjort slut med min älskade sambo sedan 5,5 år. Som ni kanske vet vid det här laget så gjorde jag inte slut för att något var direkt fel, utan för att jag helt enkelt (okej, inte alls enkelt, men ni fattar) inte har kvar några kärleks-känslor för honom. Jag lämnade alltså inget som fick mig att må dåligt, och just det gjorde det så enormt svårt. Samtidigt som jag vet att det är helt rätt.
I alla fall så har det här varit den första veckan i hela mitt liv som jag har bott ensam. Det har varit helt otroligt att bara bestämma över mig själv och få göra precis så som jag vill, samtidigt som det har varit helt brutalt jobbigt att vara själv. Bästa och sämsta.

VECKANS FEELGOOD
Är ju utan tvekan det här otroliga vädret!! Från ingenstans kunde man plötsligt gå barbent och i vårjacka - utan att frysa. Om jag har tagit till vara på det? Hell yes!

VECKANS FEELING
Det finns bara en, och den är: Älskad!
Jag känner mig så överöst med kärlek från alla håll och kanter. Att ni är så många som skickar DMs till mig, frågar om hur jag mår, och genuint bryr er - alltså, jag är mållös. Här stod jag och var rädd för att bli ensam när jag lämnade min stora trygghet i Richard. Boy was I wrong. Så tack, tack och åter tusen tack för att ni är så otroliga!

VECKANS STRESS
1. Sociala medier, och närmare bestämt meddelanden. InstaDMs, facebook-meddelanden, Snaps, e-mails - allt. Missförstå mig rätt. Jag fullkomligt ÄLSKAR dom! Men den konstanta drösen av notiser och meddelanden aldrig kommer ta slut får mig nästan att, jag vet inte vad. För just nu finns det inte kraft till att svara på alla. Och vetskapen utav att så fort jag samlar energi och faktiskt svara på dom så kommer det komma tillbaka precis lika snabbt igen, har gjort att jag inte ens har orkat logga in någon stans. Så FÖRLÅT för att jag inte har svarat, men just nu går det bara inte =(

2. Stenprovet på Torsdag. Oh yes, jag ska på riktigt ha ett prov där jag ska få x antal olika stenar och kunna bedöma vilka dom är. Så trots att vi har varit lediga hela veckan så har jag varit i skolan varje dag - för att kolla på stenar....

VECKANS MEST OVÄNTADE
Det här smset jag fick i Torsdags. Från ingen stans är det alltså någon som har skickat ett blombud till mig - och jag har ingen som helst aning om vem. Är såååå nyfiken inför att jag nu ska får det på Onsdag

VECKANS CELEBRITY MEET
Precis lika oväntat som blombudet så mötte jag Molly Rustas mitt på en bakgata inne i stan. Jag var tvungen att kolla till både en och två gånger, men jodå det var hon

VECKANS DRYCK
Cola Zero! Bortsett från den otroligt ökade mängden vatten jag numera dricker, så har näst intill all annan dryck (inklusive koffeinhaltiga drycker) bytts ut mot just Cola Zero

VECKANS STORA TIPS
Langade jag till er i Torsdags, men för er som missade det så kommer det på repris:

"Mat.se, min räddare i nöden! Jag ska skriva ett längre inlägg om det och mina budgettips nu vid flytten lite senare, men jag kan inte hålla mig i från att tipsa redan nu.
Som ni (kanske) vet är det en mataffär online där du precis lika enkelt som att gå iväg till ICA kan klicka hem dina favovaror hemifrån soffan. Dessutom får man maten levererad direkt till dörren (ÄLSKAR) - och (!), man kan själv välja ett tidsspann på bara 2 timmar gratis. Man behöver alltså inte sitta hemma hela dagen och vänta, utan kan ta dom sista två timmarna på kvällen eller så där. Älskar't!

Och nu till det bästa av allt: Om du klickar via länken HÄR så får du 170 kronor att handla för (hur bra) och du kan dessutom använda Refunder och få 50 kronor tillbaka på köpet, och gör du det via den HÄR länken får du dessutom 50 kronor insatta på ditt Refunder-konto.
Du kan alltså få: 1. 170 kronor rabatt på din mat, 2. få 50 kronor på refunder för köpet och 3. 50 kronor insatt för att du skaffat ett refunderkonto = 170 kronor rabatt och 100 kronor på kontot som du sen kan ta ut. Hör ni hur bra det är?? (You are welcome)"

VECKANS BESLUT ATT FATTA
Ska jag ta en chokladmassage eller en honungsmassage på Måndag när vi bor på SPAt? Please help me!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
du är stark, rar och modig <3 ajlimuller.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK hjärtat! Ställ dig nu i spegeln och säg precis samma sak <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Tack för ett inspirerande inlägg! <3

Svar: Tack för din härliga kommentar.

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229