Veckans insikt

Jag har alltid trott att jag är bra på att plugga hemma. Veckans insikt - I'm not! Rent ut sagt är jag riktigt j*kla dålig på det, hehe! Så för mig som i grund och botten är väldigt hemmakär, har det varit grymt bra ursäkt för att åka hem direkt efter skolan (alternativt till gymmet). Men oavsett om jag faktiskt sätter mig för att plugga eller inte, så får man nästan inget gjort. Ni vet hur det plötsligt blir väldigt intressant att städa köket eller hur hungrig man blir som medför att man springer till köket 30-11 gånger? Fyra timmar pluggtid kan resultera i mindre än en halvtimme aktivt plugg. Inte konstigt att jag inte riktigt ligger i fas.

Men så kom den där insikten. Jag kan inte vara hemma när jag pluggar.
Jag studerar på heltid och jag kan på riktigt säga att jag är så j*kla stolt över mig själv för att jag har suttit och pluggat idag, hahaha! Föreställ er den konversationen med Richard:

R: Vad har du gjort idag älskling?
M: Jag har suttit kvar i skolan och faktiskt pluggat (sagt med världens leende på läpparna)
R: Okej? va bra?
M: Jag tror inte att du hörde - jag har verkligen pluggat
R: Du är student Matilda, du ska plugga.
M: Jag vet! Men till skillnad från dom andra dagarna har jag verkligen pluggat. Aktivt

Det sjuka är att jag är verkligen sååå nöjd över det! I Torsdags satt jag kvar ett par timmar efter föreläsningen, i Fredags åkte jag till skolan 3 timmar tidigare, i Söndags (hör ni?) gick jag till Biblioteket här i Täby och satte mig, och idag satt jag kvar hela 4 timmar efter att jag egentligen slutat. Nöjd tjej!
Så mitt mål från och med nu, vilket också kommer vara ett av mina Topp 3 mål för Oktober, är att jag ska se till att prioritera x antal timmar med plugg på andra ställen för att sedan kunna släppa det helt när jag är hemma. Fullt fokus för full avslappning.
Vad tror ni om det? Jag tror det kan vara ett vinnande koncept =)

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag håller helt klart med dig om din idé. Jag pluggar också så mycket bättre någon annanstans. Men jag tycker det är så skönt att sitta hemma med myskläder. Gå och äta när jag vill fast det blir för många gånger haha! 😂❤️nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
PRECIS SÅ! hahaha! kram vännen <3nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Vad grym du Är☺️nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229