Veckans 5:


Positiva


1. Att jag äntligen köpt bil! Enda sen februari/mars någon gång har jag varit på jakt efter en Ford Focus halvkombi, men det har inte funnits en enda begagnad en på ön. Så ÄNTLIGEN är den min :)


2. Att jag lyckats hålla mig i skinnet och knappt gjort av med några pengar alls. (Bortsett från ett x antal tusen på bilen). Jag har vääääldigt lätt för att köpa, framförallt kläder, på både nelly och tradera. Sena kvällar i sängen, med ipaden i ena handen och betalkortet i andra handen (okej, nu ljuger jag, jag kör med Bank-id, emn ni förstår poängen) är långt ifrån ovanligt. Men nu har jag faktiskt varit duktig.


3. Att jag uppskattat vardagen mer än vanligt. Jag vet inte vad det beror på eller hur jag gjort det. Men det känns som att vardagen har varit bättre än tidigare. Även om jag inte fått fler timmar tillsammans med Richard på kvällen har det känts som att vi fått mycket mer tid tillsammans.


4. Att jag till slut lyckades köpa Lohilos proteinglass! Förklaring? Helt enkelt för att den var så jäkla god!


5. Att det bara är 1 (!!!) vecka kvar till Oktobers höjdpunkter! På fredag eftermiddag sätter jag mig på båten och åker upp till Stockholm för Super Saturday (One live). 2 dagar fulla med Les Mills klasser. Att få bo på hotell, med 2 fantastiska vänner, ladda med ordentlig hotellfrukost och sedan träna non-stop under dagen - kan det bli bättre? Joodå, för att på måndagmorgon åker vi, jag och Richard, äntligen iväg på semester. Bara vi två, själva, i San Fransisco :)

Jag hade tänk skriva ned 5 negativa med, men bestämmer mig just nu för att strunta i det.

Jag vill vara positiv.

Jag vill se framåt och vara glad!

Så ut med det negativa och in med allt det positiva.

Ha en bra söndag mina vänner!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229