Veckans

VECKANS MÅENDE

Äntligen kan jag säga Bra! I så många veckor har svaret varit dåligt, deppigt eller what ever, men nu så! I’m back!

VECKANS HÅLLER TUMMARNAR

För att frullen på vårat hotell i Ho Chi Minh kommer vara sån vi drömt om och inte den här som består av nudelsoppa, rostbröd utan pålägg och någon asiatisk varmrätt, haha!

VECKANS OMNÄMNANDE

Förstå att jag blev förvånad, och såååå lycklig, när jag i Fredags fick en liten notis om att Nouw hade omnämnt mig i ett inlägg. Och det var inte vilket inlägg som helst nej. Det var Veckans Outfits! Den lyckan alltså!

VECKANS BÄSTA

Det går inte att sätta fingret på. Hela den här resa! Att bara få komma bort! Att äntligen få slappna av! Att få känna solen mot huden och ladda alla D-vitamins-depåerna! ALLT helt enkelt!

VECKANS SÄMSTA

Att vi inte ens har upplevt hälten av det jag hade planerat och nu är semestern snart över... Jag åkte nog hit med alldeles för höga förväntningar (Richard var väldigt bra på att sälja in Phu Cuoc, haha) vilket har gjort att varje motgång vi haft har blivit enormt stor. Det skulle jag nog säga har varit det sämsta

VECKANS DRYCK

Vatten, Cola Zero och fresh lemon juice, no sugar ( <— har levt på dessa 3)

VECKAN MAT

Såååå mycket gott!! Något som ätits enormt mycket utav är Vietnamesiska vårrullar - alltså MUMS! För att sen inte tala om de obskyra mängderna vattenmelon (varje frukost och sen trycker vi nästan 3 kilo varje kväll på balkongen).
Och så får vi absolut inte glömma resans mest återkommande rätt: soppa. Ibland till och med frukost, lunch och middag (till skillnad från många andra semesterfirare kommer jag nästan behöva lägga på mig ett kilo eller två när jag kommer hem, haha)

VECKANS FUNDERING

Hur lyckas ens andra ta snygga selfies på semestern? Själv är jag konstant svettig, glansig, sunkig och insmord i diverse krämer. Inte direkt de bästa förutsättningarna för den där perfekt close-upen, haha!

VECKANS ÖVERVÄGANDE

Jag har nu varit i Vietnam i rätt så exakt 8 dagar. Under den tiden har jag druckit 2 koppar kaffe, that's it. Om jag då mår så bra som jag gör, är jag då dum om jag går tillbaka till mina älskade noccos och koppar med föreläsningskaffe när jag kommer hem? Eller är det bara att inse att det är okej med en last i livet?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Vad roligt för dig att du hamnade under veckans nouw-outfit 😍❤️nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!!! <3nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
MEN GRATTIS HJÄRTAT! Gud vilken ära, passar verkligen dig. Verkligen veckans outfit förstår jag måste ha varit underbart att få! Hoppas du får en fin vecka! <3nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ÅHHHH! Tack hjärtat! Du anar verkligen inte hur glad jag är!! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229