Varför slutar det alltid med att jag dansar på bord??

Gårdagen - var ska jag börja? Sofia fyllde ju som sagt år, så planen var att vi skulle mötas upp ett gäng, spela lite biljard, kanske äta något, kanske dricka något. Med tanke på den huvudvärken jag hade gått runt med hela dagen så var tanken lika med en tidig kväll.

Så vid strax efter 6 möttes vi (Jag, Sofia, Petra och Evelina) vid Waan Thai vid St Eriksplan. Stort tips på det btw! Riktigt god thaimat och enligt recensionerna riktigt bra drinkar (vi drack vin, så kan tyvärr inte uttala mig själv på den punkten hehe). Jag åt LAP GAI (Hackad kyckling, fläsk eller biff med lime, chili, rödlök, färsk koriander och mynta), vilket var SÅ gott!

Kan vi btw snälla ta en stund för hur jäkla snygg Sofia var igår??

Därefter gick vi vidare och tog ett till glas innan vi hamnade på Oasen (S-sektionens/våran student-pub). Det var btw min andra pub på mina 2 år + en vecka på KTH. Inte alls okej. Årets löfte = jag ska verkligen vara student, så numera kommer ni kunna träffa mig där betydligt oftare. Woop woop!
En flaska bubbel (hon fyllde ju trots allt år), möjligtvis en shot eller två, några timmar dans och x antal draman senare (not me included), senare drog vi vidare till Solidaritet.

Välkommen in i dimman, haha!

Fun fact är att vi har en klasskompis som jobbar som ordningsvakt, och på något magiskt sätt har han lyckats jobba ALLA gånger jag har varit ute i Stockholm (typ 4 eller 5, hahaha). Vilket har varit på olika ställen dessutom. Och tro det eller ej, men han jobbade igår med.
Det här är världens mest härligaste person, och vips var vi både inne på vip-golvet (bästa musiken alltså!), vi blev bjudna på varsin drink (hon fyllde ju trots allt år) och jag fick dansa på möblerna i nästan en timme innan en annan vakt bad honom be mig kliva ned, haha! Det är något med att dansa högt upp alltså - can't explain it.

Plötsligt hade min tidiga huvudvärkskväll resulterat i att jag snubblade in genom lägenhetsdörren klockan halv 5 på morgonen. Men det är ju just det där - spontant är ju bäst. Så tack alla för igår!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men det lät ju helt magiskt! Kram <3nouw.com/linndossing
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Vilken kväll! 😍 Och så magiskt fina ni är, en kväll att minnas minst sagt! 💞 KRAMAR I TUSENnouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229