Varför Bloggar Jag?

Hur kommer det sig att jag bloggar? Att jag är här inne och uppdaterar med 2-3 inlägg om dagen?
 
Till en början handlade det mer om att jag hade varit inne på lite bloggar och det såg väl kul ut. Att dela med sig bilder på sig själv och blev man tillräckligt bra, ja då kan man ju tjäna en hel del pengar på en blogg. Det låg ingen känsla i det hela, och säkert var det också därför jag tröttnade och bloggen blev stående.
 
Men sen en dag kom jag på vilken befrielse det är att få skriva av mig.
Jag visste faktiskt inte att jag tyckte om att skriva förens nu på sistone. I skolan har jag alltid haft bra betyg i svenska men det var för att jag älskade att läsa. Jag var verkligen bokmalen nummer 1. Tyvärr är det något som svalnat nu på sistone då jag ärligt inte har tid att ligga och läsa. Men är jag på semester kan jag plöja upp emot en bok om dagen.
Hur som helst så var det en kväll som jag var så arg och irriterad på saker som hade hänt under dagen, och jag är en sån som behåller allt inom mig och går och gormar och gormar och gormar för mig själv. Till slut när jag inte kunde somna fick jag idén (jag har faktiskt ingen aning om hur) att jag skulle skriva om det. Och känslan och lättnaden efteråt var nästintill obeskrivlig.
Att skriva var helt enkelt det jag insåg att jag saknade från skolan. Och i takt med den insikten har bloggen växt.
Det har jag både er fantastiska läsare och mig själv att tacka!
Tack för att jag får skriva av mig och dela av mig av mina tankar, mina funderingar och mitt liv till er.
Ni har gett mig något nytt att brinna för och ett sätt för mig att växa personligt.
Tveka aldrig att lämna en kommentar om det är något ni vill läsa om, något ni funderar på eller om det bara är något ni vill säga.
Ni finns där för mig - och jag finns där för er!

Gillar

Kommentarer

Isa
Isa,
Din blogg är underbar! Det är så kul att läsa dina tankar om allt och att man själv får sig en tankeställare ibland! Och dessutom verkar du vara en väldigt klok och fin människa! None
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhh vad glad jag blir! Helt mitt hjärta blev precis varmt 😊 tusen tack för din fina kommentar! Krammatildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229