Vad som väntar

Måndag

Vi kickar igång denna vecka med dubbla föreläsningar i skolan... Men efter det blir det en sväng till gymmet och framför allt middag med Sofia (yaaay)!

Tisdag

Med tanke på hur mycket jag ligger efter i skolan så är det utan tvekan dags att ta tag i allt plugg. Så efter föreläsningen blir det att sitta kvar ett par timmar innan jag ska ut till Täby och få hålla min älskade BodyCombat-klass

Onsdag

Inte så himla mycket roligare än en repris på Tisdagen, men byt ut Combaten mot en BodyJam

Torsdag

Torsdagen däremot! Först blir det att kicka igång dagen med lite morgongym innan det är dags att gå till skolan (älskar det faktum att jag verkligen går till skolan!). Och på kvällen ska vi iväg och se på Spexet som s-sektionen har satt upp. Om jag är taggad på att asgarva? Hell yes!

Fredag

Är det något jag längtar efter så är det Fredag och helg! Inte bara för att det är helg, utan för att jag klockan 06:06 (fy bubblan vad tidigt...) kliver på tåget som tar mig till Götelaborg. Woop woop! En hel helg med min bästa vän Agnes - kan ju inte bli bättre! Eller jo, för att jag har en lunch inbokad med fantastiska @mandasdiary. Ännu en otrolig tjej jag fått kontakt med via bloggen, men fortfarande aldrig träffat. Så det ser jag verkligen fram emot!

Lördag

Under dagen vet jag faktiskt inte vad vi har inplanerat mer än en massa mys! Som jag har saknat henne alltså! Kvällen däremot, då j*klar ska bubblet fram, klackarna på och sen ska det ut och dansas!

Söndag

Med tanke på det ⬆️ finns väl risken att det blir lite bakishäng (även om jag, peppar peppar aldrig blir bakis) innan jag efter lunch ska ta mig tillbaka till Stockholm.

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Vilken toppen vecka! Hoppas den blir minst lika bra som den låter<3nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Hoppas din med blir magisk <3nouw.com/matildaberlin
Therese
Therese,
Åh vad kul med bal!www.theresemolander.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Längtar verkligen så =) kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229