Vad jag äter för tillskott?

Hej tjejen! Älskar verkligen din blogg och all träningsinspo.
Själv har jag börjat komma igång med min träning men efter att ha kollat runt på instagram och på bloggar känns det som att man måste köpa hem ett helt tillskottsskafferi för att få några resultat. Så jag undrar vad du som ändå tränar rätt så mycket äter och vad jag borde köpa hem. Vad tycker du?
Hej fining!
Tusen tack för dina fina ord, blir verkligen så väldans glad!
Jag håller helt med! Det är en djungel där ute och efter att ha läst runt så känns det som att man behöver allt.
Men nej, jag tror verkligen inte att man behöver allt. Speciellt inte om man har i åtanke att bara må bra och ha roligt med träningen. Sattsar man på att verkligen bygga muskler, tävla i bikini-fitness eller liknande, då kanske. Men själv har jag inte mycket i mitt skåp.
Jag har en burk proteinpulver, men den använder jag mest i proteinpannkakorn (är tyvärr inget fan av själva shaken). Sen har jag BCAA, något jag starkt kan rekommendera för att hålla proteinsyntesen uppe. Antingen kan man köpa pulver och blanda själv, eller så är NOCCO heeeelt fantstiska.
Finns både med och utan koffein
De enda andra tillskotten jag annars tar är vitaminer för starkare hår och naglar samt magnesiumtabletter (köper man enklast på apoteket<
).
Hår-tillskottet behöver jag nog inte förklara, men magnesiumet däremot tar jag då jag faktiskt verkar ha en brist på just det. Jag brukade förut vakna var och varannen natt med världens kramp i framförallt mina vader. Det var verkligen brutalt! Men så slog det mig att jag brukade ha det så när jag var i 12-års åldern och blev då rekommenderad av en läkare att testa magnesiumtillskott vilket jag gjorde, och plötsligt fick jag sova ostört igen. Likaså var det denna gång.
Annars tror jag att så länge man äter bra och varierad mat behöver man inga mängder av tillskott. Ibland kan det till och med göra mer skada än det gör gott.
Så lyssna på din kropp, testa det du vill men känn absolut inte att du måste köpa allt som du ser.
Lycka till!
Kram <3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229