Vad är tacos egentligen??

Ibland springer mina tankar verkligen ifrån mig, haha!
När jag började skriva mitt inlägg igårkväll var tanken att jag skulle berätta om min dag, hur jag satt i soffan och snart skulle avnjuta en riktig tacomåndag - därav rubriken. Men så fick mina tankar sitt eget liv och plötsligt hade jag skrivit ett inlägg om hur vi behöver ta tillvara på vardagen utan att ens nämna att jo vi åt tacos igår. Och det var precis lika gott som vanligt!

En tanke som plötsligt kom upp är:

Vad är tacos?

Det är den mest osvenska svenska maträtten vi har. Alla vet vad det är och alla tycker såklart om det. Men allas tacosbord ser olika ut. Finns det egentligen något som finns hos alla?
Jag tänkte först säga att självklart har alla köttfärs, men så kom jag ju på att nej inte hos vegiterianerna. Tacobröd? Nope, det brukar fitnessfreaksen utsluta. Många har både tomat och lök, men det är inget jag bryr mig om. O så har jag hört att det finns dom som har banan i sina. 
Så vad är egentligen tacos? Finns det något som är ett måste för att det ska vara tacos? Och framförallt, har ni något underligt i era? Berätta! Jag vill veta =)
Själv har jag alltid krossad annanas mina, vilket många brukar tycka är underligt. Men åh så gott det är!

Gillar

Kommentarer

Kate
Kate,
Jag äter i princip ALDRIG tacos!! 😋 Max 1 gång/år! Jag gillar inte att ha några udda grejer utan jag har gärna köttfärs, sallad, ost, lite salsa, avocado, hackad rödlök och turkisk yoghurt i min! Skulle aldrig ha majs, banan eller ananas i min!! Däremot lite mexicanskt typ svart bönröra eller liknande! =) SKulle kunna göra den veg. och ha kikärtor och bönröra o hummus istället för köttfärs!www.betterwords.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Oj så olika vi är! Vi äter det nästan varje vecka, haha! Men så gott det lät med bönröra! Det ska jag kanske ta och testa nästa gång =) Ha en riktigt fantastisk helg! Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229