Vad är dina träningsmål 2016?

För att hålla sig motiverad är det toppen att sätta upp mål med sin träning. Alltså inga löften, för vem kan lova att man lyckas? - Utan mål att sikta mot.

Så börja med att Först:

Tänk igenom och berätta för dig själv varför du vill träna.

Genom att sätta konkreta mål för din träning ökar du chanserna för att det faktiskt blir av och det blir en hållbar vana. Många går ut alldeles för hårt och krashar efter bara några veckor.

Så sätt mål som är realistiska, inspirerande och lagom utmanande.
Dina mål ska ju ta dig framåt och göra dig starkare!

Så, vilka är era träningsmål under 2016?


Mina är:
- Att lära mig stå på händer. Något jag alltid velat kunna, men aldrig lyckats få till
- Att fortsätta ha vilodagar. Mitt största problem är att jag älskar att träna lite för mycket. Jag tycker det är så otroligt roligt och vill verkligen testa och göra allt. Får jag en ledig förmiddag och det finns ett pass jag inte gått på på länge tar det emot att inte gå på det även om jag ska köra dubbelpass på kvällen.
Så nu ska jag bli bättre på att hålla igen och ha dom välbehövliga vilodagarna.
- Träna sånt jag tycker är roligt och göra det som min kropp mår bra utav! Jag är en väldig periodare! Ibland tycker jag att HIIT-pass är det roligaste som finns, vissa perioder älskar jag bodybalance och stretchpass, ibland är jag faktiskt (tro det eller ej) ute i gymmet och sen har jag såklart perioder där dansen är nummer 1. Ingen av min träning skall vara något slags "tvång" (till exempel: jag måste springa intervaller för att få mer explosivitet) utan bara sånt jag verkligen längtar efter att få göra.
- Jag vill ta mitt rekord i långdistans löpning. Om (men bara om) jag tycker det är kul att vara ute och springa i sommar är målet att springa över 15 km och drömmen att ta 2 mil.

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det låter riktigt bra det! 😃matildaberlin.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Åhh vad härligt med så konkreta mål! Och milen på 45 är grymt ju! Håller tummarna för att du lyckas =) krammatildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229