Wanna go away

I samarbete med Svea Vaccin

Att det ska vara så svårt! Vi har vårat mål - vi vet vad vi vill. Men vi vet inte hur...

Snart går jag ju in i tentaperiod, ska plugga arslet utav mig och förhoppningsvis avsluta de kurser jag läser just nu. Därefter har vi en lite lugnare stund när vi ska starta upp de nya delarna vi ska läsa, och då - då vill vi resa iväg.
Vi har ju kämpat på med våran lägenhetsrenovering under det senaste året. Richard har varit helt slut, och jag för mig rycker det i resfingrarna haha!

Så våra kriterier är:

1. Vi kan bara vara borta en vecka för att jag inte ska missa för mycket i skola

2. Således kan vi tyvärr inte åka för långt bort

3. Det behöver vara ett varmt ställe. Vi skulle ju kunna åka till London, Paris eller någon annan cool stad, men då hade jag inte kunnat vara still och fått ro till att plugga, vilket jag MÅSTE göra för att kunna åka iväg. Är jag på något läckert ställe vill jag uppleva ALLT och kan traska runt i timmar. Men när vi var i Thailand var Richard chockad över att jag för en gångs skull faktiskt var still när jag njöt i solen.
Så ja, solsemester får det bli

4. Det får inte vara för dyrt. Inte oväntat så lever jag ju på CSN, så budgeten är inte riktigt i samma nivå som vanligt

Men så hittade jag en resa. Hur coolt hade det inte varit med en vecka i Gambia??
Allt var perfekt! Varmt, all inclusive, härligt och bara underbart.

Dock så hade vi inte alla vaccin som krävdes för inresa och vi hittade resan för nära inpå. SÅ. HIMLA. SYND!
Hade vi bara hittat resan lite tidigare hade vi superenkelt kunnat svänga fri exempelvis Svea Vaccin här i Stockholm, fått våra sprutor och sen kunnat åka iväg på vårat äventyr.
Nu kommer vi visserligen se till att vaccinera oss i alla fall så vi har det till nästa gång, haha! Men jakten på resa fortsätter.

Håll tummarna för oss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229