Träningspass utomhus - som passar alla

Jag vet att det är sjukt många som är taggade på att komma igång med träningen, men inte riktigt hittar tid eller inspiration. Hur då? Jo, jag har fått många frågor om jag inte kan tipsa om bra pass att köra. Självklart är svaret! Dock är det, som ni vet, lite knappt med tid just nu. Så här kommer en repost på ett pass från i somras som du med lite fantasi kan ta dig ut och köra redan idag =)

Man behöver verkligen inte göra det mer komplicerat än en långpromenad med olika stopp för styrkeövningar. Så snöra på dig ett par skor och ge dig ut på en promenad. Själv, tillsammans med din bästis eller kanske till och med dina barn?
Stanna sen vid minst 3 ställen (men du kan gärna öka det till fler beroende på hur lång promenaden är) och utför någon slags övning.

Mitt första stopp var ett superset av
3 rundor med
- 10 x armhävningar
- 26 x crosscrawls


Var inte rädd för att använda dig utav redskap du hittar längs med din väg. Bänkar, trädgrenar, utegym, staket eller två lyktstolpar att springa intervaller mellan - bara din fantasi sätter stopp för vad du kan göra!

Mitt andra stopp var 3 x 15 Bulgarian splitsquats (på varje ben)

Eftersom att vi under den promenaden hade lite småbråttom hem blev det "bara" 3 stopp, men du väljer som sagt själv hur många stopp du gör, vilka övningar du ska utföra, om du ska ha något specifikt fokus (exempelvis bara benövningar) och om du kanske till och med vill springa din runda istället för att gå.
Träning behöver verkligen inte vara särskilt komplicerat utan det gäller bara att göra't =)

Mitt sista stopp var ett superset med
3 rundor utav
- 50 x mountainclimbers
- 25 x benböj

Perfekt sommarträning ju, eller vad säger ni? Och perfekt för dom dagarna man har noll inspiration =)

Gillar

Kommentarer

feliciawallgren
feliciawallgren,
Riktigt inspirerande<33nouw.com/feliciawallgren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen <3nouw.com/matildaberlin
Byebbaa
Byebbaa,
såå bra tips & vilka härliga bilder!! nouw.com/byebbaa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229