Touch down Vietnam

Hej finaste ni! Jag tänkte bara snabbt kika in och säga att vi är äntligen framme i Vietnam. Flygresorna (vi mellanlandade i Dubai) har gått smidigt och bra. Vi hade till och med sån tur att vi båda gångerna fick behålla det 3e sätet utanför oss fritt. Så skönt!

Klockan 20:30 lokal tid klev vi ut från Ho Chi Minhs flygplats för att gå biten till hotellet. Vi hade dock inte räknat med den kaosartade trafiken, hamnade helt fel och fick ta en taxi. Men nu är vi i alla fall här! Jag minns inte om jag har berättat vad våran plan är, men vi ska då primärt vara på Phu Qouc. Eftersom att det inte gick några plan dit så här ”sent” på kvällen så tar vi nu en natt på ett airport hotel för att sen gå upp tidigt imorgonbitti och flyga dit. Där ska vi sen tillbringa hela 9 nätter. Än så länge har vi inte jättemycket inplanerat. En snorklingstur, ett besök på Starfish-beach, linbanan och nighmarket är väl så mycket vi vet hittills. Sen får vi helt enkelt se =)

Efter dessa 9 nätter flyger vi tillbaka och tillbringar de sista 3 inne i Ho Chi Minh. Richard ville egentligen stanna på Phu Qouc hela resan, men jag tycker att det känns skönt att vara på rätt ställe inför hemresan så det inte strular något med inrikesflygen. Plus att jag vill såklart se Ho Chi Minh!

Har ni några tips förresent? Något vi inte får missa? Bästa ställena att äta? Hit me up!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Så underbart att ni är framme vännen! Snorklingen kommer bli fantastisktror jag, det gjorde i i Egypten - det var verkligen magiskt! 🏝 Kram fina vännen och njut!! Du är mer än värd det här!! ♥️♥️nouw.com/lillystromqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaa! Längtar så! kram fina <3nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
SÅ himla skönt att höra ❤️ Vilken underbar resa du har framför dig ❤️nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Så fantastistk!! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229