Touch Down Sweden

Hur klyshigt är det inte att skriva borta bra men hemma bäst? Men efter nästan ett dygns resa är det verkligen så sant! Alice Stenlöf la för ett par dagar sen upp världens snyggaste selfie från flygplanstoan, och jag funderade på om jag inte skulle ta en likadan. Men så fort jag kikade mig själv i spegeln var det bara att ge upp. Osminkad, fet hy, frissigt elektriskt hår och en skjorta som statiskt slickade sig längs kroppen. Haha, så nej. Det blev då ingen!

Bortsett från lite förseningar från Bali, den totala ångesten över att behöva ta sprutor på mig själv igen och det faktum att jag inte längre kommer att kunna gå runt i shorts och linne, så har resan gått jättebra. Jag har till och med lyckats få en del plugg gjort (yaaay me!).

Cirka 7 minuter hann vi vara i lägenheten innan jag hade bytt om till träningskläder och lyckats tjata med Richard till gymmet. Aldrig i mitt liv har en flygresa gått så segt eller jag varit så rastlös, det var verkligen brutalt. Så förstå hur skönt det var att få ta sig iväg och köra igenom BodyJamen. Efter det hyrde vi bilen, åkte och handlade lite för dom här dagarna vi är hemma, och tog med oss lite hämtmat hem.
Och nu kommer det inte dröja många minuter innan jag somnar gott, haha!
Välkommen hem till vardagen Matilda!

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
jobbigt med segflygresa.. men välkommen hem 😃 hoppas du tog lite värme med dig <3lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste! Det hoppas jag med 😉 Kram <3nouw.com/matildaberlin
Aldenfalk
Aldenfalk,
fina foton 👍🏻😁nouw.com/aldenfalk
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229