Touch down Riga

För alla er som undrar kan jag meddela att vi har det helt otroligt bra! Bortsett från det faktum att det har varit en väldigt lång dag (vi konstaterade förut att det känns verkligen inte som att det var imorse vi gick upp så brutalt tidigt och lämnade Sverige) och att vi börjar bli rätt så trötta, hade det nästan inte kunnat varit bättre. Okej, jag tar tillbaka det. Vi hade kunnat befinna oss på en varm strand i Thailand istället för ett (sedan ett par timmar tillbaka) höstigt och småregningt Riga. Men bortsett från det så, haha!

Klagar verkligen inte på utsikten från vårat hotellfönster

Resan gick supersmidigt, hotellet är toppen (vårat rum är typ lika stort som min och Richards lägenhet) och hela dagen har vi tillbringat med att traska runt bland hus och kullersten i Old Town. Som vanligt när jag är i farten så har vi redan hunnit checka av det mesta vi ville se. De få gångerna Wilma har kommenterat att hon är trött i benen har jag svarat Men vi har faktiskt inte gått så långt. Jag inser nu att jag har ljugit. Stegräknaren i min mobil säger för tillfället 23 703 steg, och vi ska fortfarande ta oss iväg och äta middag. Oups!
Så efter det kommer det bli godismys och en bra film här på hotellrummet. Inte helt fel va? =)

Gillar

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Nice picture <3 Did it taste good? nouw.com/kerintobanelli
Matildaberlin
Matildaberlin,
Thanks! And oh yes!! <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Så väldigt fina bilder! Ni tycks ha haft en så mysig dag - trots (eller kanske till följd av) många steg. Ha en fortsatt fin resa!

Svar: Tack för din kommentar.

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina du!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229