Total översvämning!

Vilken j*vla skitdag rent ut sagt! Får man ens säga så förresten?
Jo då! Det är ju faktiskt min blogg så jag bestämmer, och just dom orden är vad dagen varit. En riktig j*vla skitdag!
Vi har haft full båt både turen till Nynäshamn och färden hem till Visby. 780 personer + personal på en liten, liten båt. I vågigt väder. Och vem jobbar på en av dom få positionerna som inte hanterar mat och således är den som får städa toaletter och har ansvar för att torka eventuella spyor? Jo, jag... så det är vad jag har gjort under hela mitt nästan 12 timmar långa pass. Städat, torkat, försökt reda ut kaos och sprungit fram och tillbaka. Dessutom är det snart ett år sedan jag var i Danmark för botoxbehandling, så min hyperhidros har börjat märkas enormt tydligt igen. Jag går konstant runt och svettas som en gris, skäms som något annat och vill bara sjunka genom marken. Nej fyyy!
Däremot blev jag faktiskt överlycklig i slutet av passet när jag gick runt i min egna värld, hatade allt och såg att vädret följde mitt humör och öppnade himlen totalt (ni skulle bara ha sett översvämningarna som blev på ön. Skyndar du dig kan du kanske se det på min instastory HÄR). Och den lyckan varade i cirka 2 minuter innan jag insåg att jag ju faktiskt cyklade till jobbet. Utan jacka. I tight vit skjorta. Lovely!

Så nej, långt ifrån den bästa dagen. Men till slut fick även jag kliva av båten, och jag tog mig iväg till gymmet för ett galet skönt pass där jag bara kunde släppa allt. Få plugga in lurarna i örenen och stänga allt och alla ute. Få vara bara jag i min lilla värld. Få svettas så mycket jag ville utan att någon bryr sig (och tro mig, den där trappmaskinen fick det att hända - med råge). Få ladda om med ny energi! Underbart!

Så nu är jag förhoppningsvis redo för en sista arbetsdag. Håll tummarna för att den går snabbt, alla är trevliga, ingen spyr och solen skiner när jag kliver av.
Inte allt för troligt, men hoppas kan man ju alltid göra!

Gillar

Kommentarer

jellen
jellen,
tråkigt med skitdagar men fina bilder och vig du är 😍😍nouw.com/jellen
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla sant! Tack söta du <3nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
vilken dag på båten!!!! Skönt att det kommer nya bättre,kram💗nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla sant!! Tack fina du <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229