Topp 3 mål i November

Jag vet inte hur ni känner, men för mig har oktober alltid varit lite utav en mellanmånad. Jag fyller år i September och efter det längtar man nästan efter jul. Oktober är liksom den där månaden mittemellan. Inte varm, inte kall. Inte något speciellt. Och bortsett från att vi gjorde en utav våra livs resor, så är det precis vad den har varit nu med. Jag vet ärligt inte om November är så mycket bättre, men allt blir ju vad man gör det till och självklart ska jag ha mina 3 mål att satsa mot =)

Recap på Oktobers mål

1. Göra mig snygg! Det känns lite som att jag har haft en bra balans på det hela. Jag har klätt mig, sminkat mig och gjort mig i ordning, men också “tillåtit” mig att ha dagar i mjukiskläder, eller mitt fall träningskläder. Jag har under den här tiden kommit fram till att just det här är en punkt jag verkligen måste jobba på att hålla! Det gör verkligen så mycket för mig själv och mitt välmående =)

2. Jag ska ligga före i plugget. Jomen det har gått riktigt bra! Jag låg så pass bra till att jag kunde lämna alla böckerna hemma under Tokyoresan och dessutom kunna komma hem utan att känna mig stressad till döds.

3. Öka läsarantalet med 10%. Tyvärr har det inte gått bra alls. Tvärtom har jag tappat läsare. Så nu undrar jag: Har jag gjort något fel? Är det något jag saknar eller har glömt?

TOPP 3 MÅL I NOVEMBER

1. Att inte ge mig på glöggen förens den första December! Vet ni att fram tills för 2 eller 3 år sedan tyckte jag inte alls om glögg och nu är det en utav sakerna jag längtar efter mest.

2. Att boka Thailandsresan! Här är det många faktorer som spelar in, men det är vårat absolut störta mål att lyckas spara ihop och kunna boka =)

3. Att få sån pass ordning i lägenheten att jag slipper panikutbrott på grund av just oordningen! Just nu ligger fokus på att få i ordning lilla sovrummet. Taket skall fixas, väggarna skall målas och laminatgolv skall läggas. Därefter kan jag packa upp garderoben som kommer nästa måndag och därmed bli av med det största irritationsmomentet - alla mina kläder!

Vilka är era topp 3 mål i November? Berätta =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack fina du! Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Okej, skönt att höra att det inte bara är jag då 😉 Shit, det är ju nästan så att jag vill sno dina mål 😉 Håller tummarna för oss =) Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229