Topp 3 mål i Mars

Yo guys! We made it! Vi har officiellt tagit oss igenom vintermånaderna och tagit oss in på våren. Hur underbart?? Visserligen räknar jag fortfarande med ett bakslag och typ 3 dm snö, men det kan ni förresten få ta när jag är bortrest, hihi!

Ny månad, nya mål tho’. Men först en liten recap på förra månaden:

1. Jag ska fokusera på mina vänner! Det måste väl få ett godkänt? Jag har varit betydligt bättre på det i alla fall! Och än bättre ska det bli!

2. Jag ska inte vara så snål! One small step at the time! Men ja, jag måste verkligen ge mig godkänt på det! Jag köpte utemat flera gånger, jag köpte med saker till vänner från 7eleven (låter superlöjligt, men är stort för mig), jag köpte det jag ville ha och gjorde inte en big fuss över att vi inte bokade det billigaste hotellet jag kunde hitta. Så check! Nu ska vi bara fortsätta med det här =)

3. Jag ska ta till vara på BodyCombat-utbildningen! Om jag gjorde?? Hell yes! Jag hade verkligen så sjukt kul och är så stolt över mig själv för det jag lyckades prestera!

TOPP 3 MÅL MARS

1. Jag ska ta semester! No shit säger ni! Men det jag menar är att när jag är iväg ska jag verkligen ta och slappna av. Jag ska ta semester!

2. Jag ska lära mig att posera på bilder! Efter Moa Mattssons event stod det rätt så klart att jag kan då inte posera. Jag är hon som alltid ser stel och märklig ut på gruppbilder och får mina vänner att se så mycket snyggare ut. Men det ska förändras! Här ska övas framför spegeln

3. Jag ska äta en semla! Jag är egentligen inget semelfan, men en om året slinker väl ändå ned? Så fettisdagen it is!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Josephine
Josephine,
Det heter inte snål, det heter "ekonomisk" *grin* Om du kan leva på ett socialbidrag och ändå lägga undan för en flygresa ner till en Europeisk stad - då är du inte snål - då är du ekonomisk. Tyvärr rättar vi vår mun efter vår matsäck istället för att lägga undan ordentligt för oförutsedda utgifter (tandläkarbesök är ju svindyra!) (en pajad varmvattenberedare som måste fixas akut = katastrof om du inte har något sparat!) Jag har lättare för att vara generös och köpa presenter till mina vänner än att köpa något till mig själv, där kan jag i och för sig vara ganska "snål" eller "sparsam". 😉giraffen197.webblogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hmmm... Jag brukar också säga det, men ibland är man nästan snål och det har jag varit på sistone. Att buffert-spara har jag dock alltid varit bra på =) men så härligt att höra att du tänker så =)nouw.com/matildaberlin
SimonAndersson
SimonAndersson,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack snälla! =)nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229