Topp 3 mål i Maj

Kan någon snälla förklara var April tog vägen? Och kan någon snälla förklara var våren tog vägen?? Det känns som att den precis började och nu är den snart redan över. Jag är inte redo för det. Inte alls. Den här våren skulle liksom bli min. Nybliven singel, ensamboende mitt i Stockholm. Men jag har fortfarande inte kunnat njut utav det, och när jag kollar kalendern är varenda dag bokad. När ska jag hinna få till allt annat jag vill? I don't know...

Men men, det är en ny månad. Och ny månad betyder nya mål. Men först en liten recap på förra månaden:

1. Jag ska fortsätta dricka vatten! Stort check på den! Jag dricker fortfarande väldigt mycket läsk och en hel del saft (nocco-intaget däremot har nog droppat med 95%), men vattendrickandet har kraftigt gått upp med typ det femdubbla. Yay!

2. Jag ska ta en vilodag i veckan! Tro det eller ej, men oh yes! Jag har lyckats! För första gången på typ 4 år har jag haft en vilodag varje vecka. Och tro det eller ej (ännu mera), jag kommer fortsätta med det! Wish me luck!

3. Jag ska leva efter Stand strong, be humble! Nu förstår ni kanske lite mer vad målet gick ut på. Jag ville att det här break-upet skulle bli så smärtfritt som möjligt, och jag kan verkligen inte säga något annat än ett stort A+ på den. Sen mår jag visserligen inte jättebra personligen, men att jag och Richard har kunnat avsluta det såhär fint som vi gjort - alltså det finns inte ens ord för det!

TOPP 3 MÅL MAJ

1. Jag ska gå på uteservering (minst) en gång i veckan! Som några utav er vet så tog jag min uteserverings-oskuld först förra året (hör ni hur sjukt det är??). Det ska utan tvekan tas tag i ordentligt i år. Så under Maj ska jag gå på uteservering minst en gång i veckan!

2. Jag ska se körsbärsblommen i Kungsträdgården! Jag har aldrig gjort det innan eftersom att jag alltid har varit på Gotland under perioden den blommar. Eller i alla fall fram tills förra året. Vet ni vad som hände då? Jag missade den! När jag väl kom dit hade det blommat över.... Förstå vad ledsen jag var! Så i år är det ett MÅSTE!

[ Jag hade satt upp det här som mål sen låååångt tillbaka, så trots att det redan har blommat och att jag har checkat av det så får det stå kvar. Det har liksom varit ett så självklart mål att jag inte har hjärta att ta bort det, haha ]

3. Jag ska vara spyfri hela månaden! Jag har en supermärklig, men jättestark känsla utav att jag kommer att bli magsjuk. Jag har (peppar peppar) inte varit det på jag vet inte hur många år, och jag vägrar bli det nu med. Så det är mitt mål, att inte spy (inte för att jag har så mycket att säga till om det skulle bli så)

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Mina mål är nog att njuta av livet, umgås med vänner och ha en mysig tjejkväll! 😃 Kram yasmissy.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad bra mål! Funderar på att kanske kopiera dom, hihi! Kram finaste <3nouw.com/matildaberlin
sofieevelina
sofieevelina,
Haha underbara mål ju! 😃nouw.com/sofieevelina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229