Topp 3 mål i Juli

Vilken månad! Är det bara jag eller håller ni med om att Juni har varit fantastiskt? Sommarlov, flyttat hem till ön, myst med familjen, rest till Prag - UPPSKATTAT livet till tusen! Vågar jag säga mitt bästa Juni någonsin? Kan nog faktiskt vara så!
Nu vill jag fortsätta på samma spår. Ett Juli med upplevelser och minnen utöver dom vanliga. En perfekt kombination mellan jobb, ledighet, chill och äventyr. Tror ni att det kan gå?

Som vanligt kommer jag utan tvekan sätta 3 mål, men först en liten recap på hur det gick förra månaden:

1. Jag ska ta tillvara på kvällarna! Nja, det gick väl lite sådär. Visserligen fick jag fler betydelsefulla kvällar än jag troligtvis annat fått, så ett okej kanske? Jag uppskattar helt enkelt mina tidiga mornar och mysiga frukoststunder alldeles för mycket

2. Jag ska sitta på uteservering och ta ett glas rosé! Någon rosé blev det inte, men för första gången i mitt liv har jag suttit på uteservering. Och det blev inte bara en gång, utan två. Så stort check på den!

3. Jag ska utmana mig själv socialt! Jag tror nog aldrig att jag har klarat av ett mål med sån stor bravur. Om jag får säga det själv är jag nästan lite stolt över mig själv, hihi! Jag har haft grillkvällar, jag har varit med vänner (ja, jag räknar min syster dit) på Prag-resa, jag har som sagt haft uteserveringskväll med Agnes, roadtripat med Alvina, haft Midsommarhäng, fest på Tofta, hängt med mitt nya arbetscrew och gått på invigning på Gute med en massa vänner.
BOOM!


TOPP 3 MÅL JULI

1. Jag ska njuta av sommaren till 100%! Kanske lite (väldigt) luddigt mål då det ej går att säga om jag klarat det eller ej, men målet är att njuta utav varenda ledig dag!

2. Jag ska läsa minst en bok! Att läsa = semester för mig. Visserligen ska jag jobba, men vilken månad är mer ledig än Juli?? Så här skall läsas

3. Jag ska sätta ihop och filma min SAFE-klass! Vilket är något jag måste göra för att bli godkänt på min träningsutbildning som jag gick i Februari

Vilka är era topp 3 mål??


Gillar

Kommentarer

Josefin
Josefin,
Verkligen älskar att läsa dina mål varje månad, så himla inspirerande! <3josefinnnilsson.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK finaste <3nouw.com/matildaberlin
sanns
sanns,
Jättebra mål!! Lycka till fina! <3nouw.com/sanns
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK finaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229