Topp 3 mål i Januari

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni hade en underbar kväll igår!

Vi hade det verkligen såååå roligt! Och! Jag fotade faktiskt en del (tack för kameran älskling!). Jag ska se om jag orkar fixa med bilderna idag, och annars kommer dom upp snart =)
Nytt år, nya möjligheter! Men det är också en ny månad och såklart har jag mina topp 3 mål. Men först tar vi en recap på Decembers:

1. Att hinna med både julbak och julsmak! Det tog sitt lilla tag, men till slut så hann jag med både lussebullar, bullar, pepparkakor, kolor och knäck. Och min det utav julsmaket kan jag lova att jag fick, haha!

2. Att borsta tänderna varje kväll! Hundra procent ärligt - nej… Jag häll det inte. Men jag gjorde stora framsteg och ska absolut fortsätta med detta även under januari (och förhoppningsvis längre än så)

3. Att ta hand om mitt hår! Jajamensan! Klippt - check! Färgat - check! Och så har jag varit duktig på att både äta kosttillskott och att inte tvätta håret mer än absolut nödvändigt, och jag inbillar mig att det verkligen funkar. I alla fall så talar alla bebishår om det. Jag har på riktigt nästan som en hundpäls de närmsta 4 centimeterna mot huvudet. Galet irriterande!

TOPP 3 mål Januari

1. Jag ska öka min inkomst under Januari! Många bäckar små - så tänker jag. Lite jobb här, lite jobb där så har jag förhoppningsvis så att jag klarar Thailandsresan utan problem =)

2. Jag måste börja spara mer pengar! Förut var jag jättenoggrann med att alltid sätta över X antal tusen på mitt buffertkonto i början av varje månad. Men de senaste månaderna har jag precis gått runt, så sparandet har definitivt inte växt…

3. Jag måste bli vig igen! Som föredetta dansare är jag van att känna mig vig och smidig, men plötsligt tar det liksom stopp och stramar åt. And I don’t like it! Så skärpning fröken Berlin! Dags att stretcha

Vilka är era topp 3 mål i Januari?? Berätta!


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Grymt bra mål! NU kör vi =)matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack fina! matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229