Topp 3 mål i Februari

Check på årets första månad. Har den varit bra? För min del har det varit mycket fokus på plugg, både med tentor, ordinarie skola och sen såklart träningsutbildningen. Har en känsla av att Februari kommer vara lika dan. Lite fortsätt simma, fortsätt simma på det hela. Men vissa perioder är så och då är det bara att kämpa. Och för att det inte bara ska bli en transportmånad sätter jag som vanligt mina 3 mål och utmanar dig att göra detsamma =)

Men först en recap på förra månadens:

1. Jag ska klara mina tentor! Jag har inte fått resultaten än, men det känns som att det gick bra =)

2. Jag ska boka en resa! Woop woop! Bali i Mars - som jag längtar!!

3. Jag ska spara mer pengar! Det gick helt åt skogen det! Mellandagsreor i kombination med att alla mina bassaker (vitaminer, mascara osv) tog slut. Och så resan förståss, hehe


TOPP 3 MÅL FEBRUARI

1. Jag ska (fortsätta) öka antalet unika läsare på bloggen! Under December och Januari ökade jag med nästan 100%, vilket är så sjukt kul. Så kan vi ta det ytterligare 50% till? Hoppas ni är med, det är er jag behöver för det =)

2. Jag ska sortera ur och uppdatera min underklädeslåda! Bland det absolut tråkigaste jag vet att köpa är just underkläder vilket betyder att jag har x antal trosor med trasig spets, några med små hål, strumpor med stora hål och BHar jag haft sen jag typ 12, haha! Så nu ska trasigt ut och lite nytt in

3.Jag ska bli bättre på att utnyttja pendlingstiden! Med tanke på hur mycket tid jag egentligen tillbringar ombord på både buss och tunnelbana, och hur mycket jag just nu ligger efter, så är det ju 2 flugor med en smäll! Att plocka fram datorn är långt ifrån krånglig, så varför gör jag inte det? Ändring!


Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

isabellewigh
isabellewigh,

Vilka bra mål! Blir bara lite avundsjuk på att du ska till Bali dock! 😉 Ser fram emot de bilderna! Kram

nouw.com/isabellewigh
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hihih, är verkligen helt okej att vara 😉 kram <3nouw.com/matildaberlin
Mylittlestories
Mylittlestories,
vilka bra mål 😊👌nouw.com/mylittlestories
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229